New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Unable to get VPN working #76

Closed
Daniel15 opened this Issue Dec 31, 2018 · 3 comments

Comments

2 participants
@Daniel15
Copy link

Daniel15 commented Dec 31, 2018

I have tinc installed on a few computers and it's working great. Now I'm trying to get it working on my phone.

The config seems fine:


But I'm unable to hit any of the hosts on the VPN. For example, if I go to http://10.123.1.1/ in a browser, it never loads (this works fine from other systems on the VPN).

Any ideas?

@pacien

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

pacien commented Dec 31, 2018

Hello,
Have you tried following the troubleshooting guide?
In particular, you might want to check the system and tinc's internal routing rules in both directions.
From what I see on the last screenshot, you might be missing a Subnet for your phone.
For further assistance, I invite you to continue on the IRC channel (#tincapp on irc.freenode.net).

@pacien pacien closed this Dec 31, 2018

@Daniel15

This comment has been minimized.

Copy link

Daniel15 commented Dec 31, 2018

Thanks for the reply! I'm on vacation at the moment but once I'm back I'll look further into the troubleshooting guide :)

@Daniel15

This comment has been minimized.

Copy link

Daniel15 commented Jan 2, 2019

From what I see on the last screenshot, you might be missing a Subnet for your phone.

That was exactly the problem! Added Subnet = 10.123.1.7/32 to the phone's host config and it works now. Thank you @pacien 😃

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment