Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

OWA Install script : Blank page after writing DB information #352

Open
Tomawak opened this Issue Aug 8, 2018 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@Tomawak
Copy link

Tomawak commented Aug 8, 2018

Hello,

I have an issue while trying to install OWA on my server.
Just after I fill the Configuration Settings, I get a blank page. :(
No error, nothing.
The URL I can see in the nav bar is "install.php?owa_action=base.installCheckEnv".
I tried replacing error_reporting(0) by error_reporting(E_ALL) in daemon config, but nothing change.

I downloaded lastest version (1.6.2), installed it in /var/www/owa and used a symlink (my document root point to another directory). I use PHP 7.2 and I really don't get what i'm doing wrong.

Can anyone help me ?

@siva538

This comment has been minimized.

Copy link

siva538 commented Aug 16, 2018

I am getting this behavior too. And it seems to be in 1.6.2 itself. OR with the latest version of PHP.

Even after logging enabled, there are a bunch of errors displayed in the screen, but no clue on how to resolve this -

Warning: fopen(/var/www/html/owa/owa-data/logs/errors_4cf4ad592bc9981092ed73e0343934c2.txt): failed to open stream: Permission denied in /var/www/html/owa/modules/base/classes/logFile.php on line 44

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/owa/modules/base/classes/logFile.php on line 45

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/owa/modules/base/classes/logFile.php on line 46

Warning: fopen(/var/www/html/owa/owa-data/logs/errors_4cf4ad592bc9981092ed73e0343934c2.txt): failed to open stream: Permission denied in /var/www/html/owa/modules/base/classes/logFile.php on line 44

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/owa/modules/base/classes/logFile.php on line 45

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/owa/modules/base/classes/logFile.php on line 46

Warning: fopen(/var/www/html/owa/owa-data/logs/errors_4cf4ad592bc9981092ed73e0343934c2.txt): failed to open stream: Permission denied in /var/www/html/owa/modules/base/classes/logFile.php on line 44

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/owa/modules/base/classes/logFile.php on line 45

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/owa/modules/base/classes/logFile.php on line 46

Warning: fopen(/var/www/html/owa/owa-data/logs/errors_4cf4ad592bc9981092ed73e0343934c2.txt): failed to open stream: Permission denied in /var/www/html/owa/modules/base/classes/logFile.php on line 44

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/owa/modules/base/classes/logFile.php on line 45

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/owa/modules/base/classes/logFile.php on line 46

Warning: fopen(/var/www/html/owa/owa-data/logs/errors_4cf4ad592bc9981092ed73e0343934c2.txt): failed to open stream: Permission denied in /var/www/html/owa/modules/base/classes/logFile.php on line 44

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/owa/modules/base/classes/logFile.php on line 45

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/owa/modules/base/classes/logFile.php on line 46

@padams

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

padams commented Aug 26, 2018

Sounds like permissions on the own-data directory are not set properly. OWA is complaining about not being to create or access the log file...

@padams

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

padams commented Aug 26, 2018

I just added a check for this in the installer. If you update from master and try again if should show a proper error.

@Tomawak

This comment has been minimized.

Copy link
Author

Tomawak commented Sep 1, 2018

Correct, it was permission issue.
Thanks for your work :)

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.
You signed in with another tab or window. Reload to refresh your session. You signed out in another tab or window. Reload to refresh your session.