Issue with Mapping option - suboption flight maps #25

Closed
bitnikrbt opened this Issue Dec 3, 2012 · 1 comment

Projects

None yet

2 participants

@bitnikrbt

Hi, I have installed your great plugin for Zotero and I found an issue with the Mapping options.
Heat Map and Export Geodata to Csv work great nut Flight Paths doesn't.
It behaves as follows :
As soon as I launch the option python starts (a empy black windows open) and an white background page is generated within firefox (zotero://papermachines/geoparser_flightpaths/C109) is generated showing a green progressing bar. However soon after the page change showing the following :

Flight Paths: 0 - BRANDING SERVICES
The process log is displayed below. Refreshing status in 15 seconds.

INFO:root:command: D:\99\ -\ Profilo\ Zotero\zotero\papermachines\processors\geoparser_flightpaths.py D:\99\ -\ Profilo\ Zotero\zotero\papermachines\args

\b320a656.json
ERROR:root:Traceback (most recent call last):
File "D:\99 - Profilo Zotero\zotero\papermachines\processors\geoparser_flightpaths.py", line 119, in
processor.process()
File "D:\99 - Profilo Zotero\zotero\papermachines\processors\geoparser_flightpaths.py", line 34, in process
validEntityURIs.add(rowdict["entityURI"])
AttributeError: 'dict' object has no attribute 'add'

Than this page alternates with the one showing the progressing green bar in a loop market by a flashing black windows. The process never end unless firefox is shutted down.

Any suggestion on how to solve this problem ?

Thank you very much for your support.

An Italian fan
Bitnikrbt

My system is configured as follows:

SO Windows 7 Home Premium - Service Pack 1
Firefox 17.0.1
Zotero plugin for Firefox 3.0.11
Paper Machines plugin for zotero 0.3.2
Python 2.7.3 installed in c:\Program File\Python27
Zotero Profile installed in D:\99 - Profilo Zotero\

@corajr corajr pushed a commit that referenced this issue Dec 3, 2012
Chris Johnson-Roberson fixed issue #25 - valid entity uris is set, not dict a75551b
@corajr
Contributor
corajr commented Dec 3, 2012

Thanks for the detailed report! I just put up version 0.3.3 which should fix this bug; please note that the paths are a little rough, with doubling of the lines at various points. An updated version will be out in a few days to clean up this problem. Let me know if it still doesn't work, and I can reopen the issue.

@corajr corajr closed this Dec 3, 2012
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment