Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

[Electron] AT commands with long responses not completing #1138

Closed
technobly opened this issue Oct 13, 2016 · 0 comments · Fixed by #1140

Comments

@technobly
Copy link
Member

commented Oct 13, 2016

Please refer to this community post: https://community.particle.io/t/electron-serious-issue-with-ublox-at-communication-for-retrieving-large-result-sets/22131

Tracking internally: FIRM-333, AE-193

// List all available AT commands with AT+CLAC
Use the AT command mode of the troubleshooting app to send AT+CLAC ... wait a bit and send AT to get the result of the buffer.
https://gist.github.com/technobly/5ff967632eeaab19128d84c805f20f10

Or with debugging enabled, try adding this to the end of MDMParser:_powerOn() to have more direct control over URCs:

    // List all available AT commands with AT+CLAC
    sendFormated("AT+CLAC\r\n");
    if(RESP_OK != waitFinalResp(NULL,NULL,60000);
        goto failure;

Response should be seen in the log output.

Suspected issue with electronserialpipe_hal buffer size or hardware interaction with modem USART.


Completeness:

  • Minimum test case added
  • Device, system and user firmware versions stated (all)
  • Particle confirmed

@technobly technobly added the bug label Oct 13, 2016

@avtolstoy avtolstoy self-assigned this Oct 16, 2016

avtolstoy added a commit that referenced this issue Oct 16, 2016

@technobly technobly added this to the 0.7.x milestone Oct 17, 2016

@technobly technobly modified the milestones: 0.7.x, 0.6.1 Nov 29, 2016

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.