Cygwin - no icon when settings are (presumably) good #52

Closed
bjauy opened this Issue Jan 29, 2015 · 5 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@bjauy

bjauy commented Jan 29, 2015

I'm trying to run passff in Cygwin. I've tried putting parameters as in #38 and error message doesn't appear anymore.

The problem is that after correcting settings and restarting Firefox I don't see the icon in the bar. When I restore settings to defaults, both error message and icon return. I've noticed that icon won't appear until you close the message.

Is there any way I could debug startup process? Additionally, where are logs (from "enable logs" option) being stored?

@jvenant

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@jvenant

jvenant Jan 30, 2015

Collaborator

Hello,

After enabling the logs in the PassFF options, you can see logs in the browser console Ctrl-Shift-j or Tools/Web Developper/Browser Console

Let me know if it help you to solve your problem. Or give me some relevant information from the logs.

Collaborator

jvenant commented Jan 30, 2015

Hello,

After enabling the logs in the PassFF options, you can see logs in the browser console Ctrl-Shift-j or Tools/Web Developper/Browser Console

Let me know if it help you to solve your problem. Or give me some relevant information from the logs.

@phryneas

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@phryneas

phryneas Jan 30, 2015

Contributor

Please also check that you use double-backslashes. I edited my comment in #38 accordingly.

Contributor

phryneas commented Jan 30, 2015

Please also check that you use double-backslashes. I edited my comment in #38 accordingly.

@bjauy

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@bjauy

bjauy Jan 30, 2015

@phryneas Yes, I've read comments below and tried both single and double backslashes.

@jvenant I'll give it a try later and let you know.

bjauy commented Jan 30, 2015

@phryneas Yes, I've read comments below and tried both single and double backslashes.

@jvenant I'll give it a try later and let you know.

@bjauy

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@bjauy

bjauy Jan 31, 2015

It warns about non-existing length function in pass.js:190.

When I have removed the parentheses (so it becomes .trim().length), the icon returned.

bjauy commented Jan 31, 2015

It warns about non-existing length function in pass.js:190.

When I have removed the parentheses (so it becomes .trim().length), the icon returned.

@jvenant

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@jvenant

jvenant Feb 3, 2015

Collaborator

ok, my mistake. length is a property, not a function.
I applied the fix on the master branch.

Thank you

Collaborator

jvenant commented Feb 3, 2015

ok, my mistake. length is a property, not a function.
I applied the fix on the master branch.

Thank you

@jvenant jvenant closed this Feb 3, 2015

@jvenant jvenant added bug Done labels Feb 3, 2015

@jvenant jvenant added this to the v1-pre-release-18 milestone Feb 3, 2015

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment