New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Insert image feature broke #501

Closed
szotsaki opened this Issue Jan 30, 2017 · 5 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@szotsaki

szotsaki commented Jan 30, 2017

With the latest release when I try to insert an image (Ctrl+Shift+I), only its link (like media://0210123.png) gets inserted not the entire reference (like ![test](media://0210123.png)).

@pbek

This comment has been minimized.

Owner

pbek commented Jan 30, 2017

Thank you for reporting, might be a regression from #499.

@pbek pbek added this to the 17.01.13 milestone Jan 30, 2017

@pbek

This comment has been minimized.

Owner

pbek commented Jan 30, 2017

17.01.13

  • fixed the image link that is inserted when using the Insert image menu entry
@pbek

This comment has been minimized.

Owner

pbek commented Jan 30, 2017

There now is a new release, could you please test it and report if it works for you?

@szotsaki

This comment has been minimized.

szotsaki commented Jan 31, 2017

Thank you, it works!

@pbek

This comment has been minimized.

Owner

pbek commented Jan 31, 2017

Thank you for testing!

@pbek pbek closed this Jan 31, 2017

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment