New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Tag filter number showing wrong values #548

Closed
Shinryuken opened this Issue Mar 14, 2017 · 7 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@Shinryuken

Shinryuken commented Mar 14, 2017

Hi,

I was testing with a clean istance of QOwnNotes and noticed that the app is indicating 3 notes having the tag "stock" but i have only 2. I could send you the zipped contents if needed.

immagine

Thanks for you very useful app.

@pbek

This comment has been minimized.

Owner

pbek commented Mar 14, 2017

Thank you for reporting, does it still show these number if you restart QOwnNotes?
Can you please post the files in your note folder.

@Shinryuken

This comment has been minimized.

Shinryuken commented Mar 14, 2017

Yes, problem persists if i restart QOwnNotes.

Sure, i'm attaching the files. I forgot to mention that i'm using portable mode

Notes.zip.txt

I'm attaching it with .txt extension because github does not like it as zip for some reason

@pbek

This comment has been minimized.

Owner

pbek commented Mar 15, 2017

There is an empty entry that is linked to the tag in your notes.sqlite, I'll see what I can do about that...

@pbek pbek added this to the 17.03.6 milestone Mar 15, 2017

@pbek

This comment has been minimized.

Owner

pbek commented Mar 15, 2017

17.03.6

  • broken links between notes and tags are now automatically removed when the
    tag tree is reloaded
@pbek

This comment has been minimized.

Owner

pbek commented Mar 15, 2017

There now is a new release, could you please test it and report if it works for you?

@Shinryuken

This comment has been minimized.

Shinryuken commented Mar 16, 2017

Hi pbek, i made some test with the new version and the problem didn't happened, moreover, the tag number now shows the correct value.

I will let you know if issue reappears.

I think that can be closed, thanks.

@pbek

This comment has been minimized.

Owner

pbek commented Mar 17, 2017

Great, thank you for testing!

@pbek pbek closed this Mar 17, 2017

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment