New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Last symbol is not highlighted #73

Closed
elnull opened this Issue Feb 16, 2016 · 5 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@elnull
Contributor

elnull commented Feb 16, 2016

In some strange case last symbol of line may not highlight correctly.
Here is an example of such note http://pastebin.com/w5McBRHq

1455616399

@pbek

This comment has been minimized.

Owner

pbek commented Feb 16, 2016

Thank you for the report.
There are some characters, that are troubling the highlighter, in this case it's the ». If you remove it, everything works again.
I will see if I can get hold on that.

@pbek

This comment has been minimized.

Owner

pbek commented Feb 16, 2016

Meanwhile please keep reporting if you find other characters, that do the same.

@pbek

This comment has been minimized.

Owner

pbek commented Feb 16, 2016

I finally did it. It will be fixed in version 1.0.2. Please be so kind to tell me if it worked for you and thank you for reporting such stuff!

@elnull

This comment has been minimized.

Contributor

elnull commented Feb 16, 2016

This issue was resolved. Thank you for fix!

@elnull elnull closed this Feb 16, 2016

@pbek

This comment has been minimized.

Owner

pbek commented Feb 16, 2016

Great! Thank you too!

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment