Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with HTTPS or Subversion.

Download ZIP
Newer
Older
100644 88 lines (67 sloc) 7.181 kb
4104f57 Adding a number of extra sample files for testing purposes
James Stewart authored
1 <?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>
2 <rss version="2.0">
3 <channel>
4 <title>zvoner.ro</title>
5 <description>Citeste si da mai departe. Noutatile care iti fac ziua mai interesanta. Filme, stiri IT, muzica, politica, sport, sex, stupizenii, chestii de suflet. Nimic nu ne scapa. Ca sa te simti tu bine!</description>
6 <image>
7 <title>http://www.zvoner.ro</title>
8 <url>http://www.zvoner.ro/zvoner_test_logo.gif</url>
9 <width>264</width>
10 <height>60</height>
11 </image>
12 <lastBuildDate>SatPMEETE_RMarchC822</lastBuildDate>
13 <generator>zvoner RSS FEED</generator>
14 <date>2008-03-08</date>
15 <item>
16 <title>Bucurestii copilariei si adolescentei mele...</title>
17 <link>http://www.zvoner.ro/?p=705</link>
18 <description><![CDATA[Am ratat o expozitie de mare incarcatura emotionala...
19
20 Via <a href="http://www.piticu.ro/2008/03/07/piata-unirii/index.html" target="_blank">Piticu</a>, iata peste ce dadui pe net:
21
22 <a href="http://www.collectif-est.com/pandele" target="_blank">www.collectif-est.com/pandele</a>  (imi pare rau, dar azi nu reusesc sa pun poze...)
23
24 Bucurestii copilariei si adolescentei mele, vazuti prin ochii lui Andrei Pandele. Cutremurator de nostalgic.
25
26 Poate privind aceste poze, vor intelege si cei mici de azi de unde am pornit si unde am ajuns. Oh Doamne! :)]]></description>
27 <pubDate></pubDate>
28 </item>
29 <item>
30 <title>Super site de prezentare Dacia Sandero</title>
31 <link>http://www.zvoner.ro/?p=704</link>
32 <description><![CDATA[Nu dragilor, nu sunt platit sa ridic osanale catre Dacia, desi imi ruleaza ceva reclame pe site.
33
34 Doar ca imi place foarte mult noul site <a href="http://www.dacia-sandero.com/">www.dacia-sandero.com</a>!
35
36 Campania si site-ul sunt gandite de Publicis Net Franta, si te fac sa iubesti masinuta asta de la prima vedere. Clipuri haioase, prezentare dinamica, clipuri video... ce mai, un site beton.
37
38 Iar clipurile video vor prinde 'viral' exceptional. 
39
40 Pareri? :)]]></description>
41 <pubDate></pubDate>
42 </item>
43 <item>
44 <title>Apropo de Blogzoner...</title>
45 <link>http://www.zvoner.ro/?p=703</link>
46 <description><![CDATA[Daca va intrebati cumva ce mai face blogzoner...
47
48 <a href="http://s8.photobucket.com/albums/a3/blindshutter/?action=view&current=blogzoner_man_march.jpg" target="_blank"><img src="http://i8.photobucket.com/albums/a3/blindshutter/blogzoner_man_march.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>
49
50 Toata lumea pusa pana acum <a href="http://www.blogzoner.com">pe harta</a> a venit exclusiv din reteaua sociala a 3-4 oameni. Fara promovare, fara nimic altceva.
51
52 Bon, faza a II-a va presupune si promovare... :)]]></description>
53 <pubDate></pubDate>
54 </item>
55 <item>
56 <title>Razbel pe internetul romanesc</title>
57 <link>http://www.zvoner.ro/?p=702</link>
58 <description><![CDATA[A venit primavara. Se simte in aer miros de verde, mai sunt cateva zile si infloresc copacii... Cantec de pasarele, soare si rasete de copii prin parculete.
59
60 A, si o seama de <a target="_blank" href="http://www.pahomi.ro/feminisro-furt-de-audienta.html">bastoane-n cap</a> date intre corifeii internetului romanesc, <a target="_blank" href="http://www.orlando.ro/?p=495">pe tema alipirii a doua site-uri</a> in trafic.ro/BRAT.
61
62 Acuma, eu nu pot spune decat ca, privita din afara, toata cearta are aspectul unei sfade de copii. Inteleg ca in BRAT nu s-a discutat pana acum in ce cazuri se poate include in traficul unui site si traficul unui alt domeniu (chestie permisa tehnic), motiv pentru care <a target="_blank" href="http://www.feminis.ro">feminis.ro</a> inregistreaza acum si traficul de pe un site mai vechi (de astrologie), inglobat insa ca serviciu al sau. Dar in locul unui scandal dambovitean plin de acuzatii de furt poate ca era mai bine ca industria (sic!) sa puna in discutie acest lucru intr-un mod profesionist. Calm. Asa cum imi inchipui ca s-ar proceda oriunde mai la vest de Romanica.
63
64 Sunt chiar curios ce decizii se vor lua, pentru ca ma intereseaza direct. De-a lungul timpului au fost multe site-uri care si-au alipit niste domenii. Atat <a target="_blank" href="http://www.drive-test.ro">drive-test.ro</a> cat si concurentul <a target="_blank" href="http://www.auto.ro">auto.ro</a> (Netbridge) inglobeaza fiecare un alt domeniu, si anume site-uri cu anunturi auto. Eu n-am ascuns niciodata ca <a target="_blank" href="http://www.salonauto.ro">salonauto.ro</a> aduce 30-35% din traficul inregistrat in trafic.ro sub numele drive-test.ro (site-ul nu este inca introdus in SATI) -spun asta in discutiile cu orice client; nu ma indoiesc ca cei de la auto.ro au procedat la fel. Am anuntat asta public inca de la inceput; brosurile de marketing arata asta cat se poate de clar; rate-cardul este separat pentru fiecare parte a site-ului. Chiar si comenzile de publicitate sunt diferite. Si in SATI acest lucru urma sa fie defalcat. Poate ca asta sa fie calea de urmat?
65
66 Am inteles ca si <a target="_blank" href="http://www.adevolution.ro">Val </a> spune ca a facut la fel. Altii spun insa ca nu, ca a tacut malc. Sunt mirat totusi de magnitudinea pe care a dobandit-o scandalul, mai ales pentru ca este o problema care n-a mai fost pusa pana acum. Daca e vorba de acuzatii de netransparenta, atunci poate ca primii care ar fi trebuit sa fie intrebati erau cei de la Dove, primii clienti ai lui feminis.ro. Daca e vorba de aspecte morale, atunci ar fi fost normal ca ele sa fie discutate intr-o sedinta BRAT, nu pe bloguri. Iar daca este vorba de intepaturi intre retelele de publishing si intre regii, atunci eu cred ca atunci cand the shit hits the fan, toata lumea va iesi foarte prost din asta, pentru ca (asa cum ii sta bine online-ului romanesc), fiecare poate arata cu degetul rahateii din curtea celuilalt.
67
68 Pacat ca in online-ul romanesc predomina starea de talcioc si de precupete. Prilej pentru publicitari sa mai suspine incantati pentru a-si justifica cei 1.80% alocati online-ului din bugetele lor. Sau poate era timpul ca sa se sparga bube mai vechi?
69
70 Anyhow... o sa vina un mare tavalug incepand asa, de pe la inceputul verii, asa ca pana la urma cei care vor rade mai bine sunt cei care vor avea toti dintii in gura.
71
72 Si asta presupune sa iti tii si gura inchisa... uneori...
73
74 :)]]></description>
75 <pubDate></pubDate>
76 </item>
77 <item>
78 <title>Un motiv de bucurie - Dacia Sandero</title>
79 <link>http://www.zvoner.ro/?p=701</link>
80 <description><![CDATA[In afara faptului ca imi fac un shameless self-promotion la articolul despre <a target="_blank" href="http://www.drive-test.ro/stiri/832/dacia-sandero-informatii-si-imagini-oficiale.html" title="dacia sandero">Dacia Sandero</a>, as vrea sa spun totusi ca pe langa faptul ca arata OK, pe langa faptul ca are cam tot ce-i trebuie unei masini (fara pretentii, dar oricum e un pas inainte fata de Logan), Sandero are toate sansele sa devina cea mai vanduta masina din istoria Dacia.
81
82 M-au intrebat baietii de la DailyBusiness ce cred despre Sandero si le-am raspuns exact asta: ca va rupe gura targului in Europa mai abitir decat a facut-o Loganul.
83
84 Evident, va trebui sa fie atenti cei de la Renault cu privire la canibalizarea posibila intre Clio si Logan. Om trai si om vedea...]]></description>
85 <pubDate></pubDate>
86 </item>
87 </channel>
88 </rss>
Something went wrong with that request. Please try again.