Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

White balance is sometimes wrong when opening a JPG #4887

Open
jecisc opened this issue Oct 10, 2019 · 2 comments

Comments

@jecisc
Copy link
Member

@jecisc jecisc commented Oct 10, 2019

I use backgrounds in Pharo and one of them have a wrong white balance.

You can reproduce it by opening an image morph on this image: https://github.com/jecisc/pharo-scripts/blob/777dd0601427c394832cc928120263b79093592f/SettingRessources/backgrounds/ApocalypticaWhite.jpg

Here is how I opened it:

(ImageMorph fromStream: (FileLocator preferences / 'pharo' / 'SettingRessources' / 'backgrounds' / 'ApocalypticaWhite.jpg') binaryReadStream ) openInWindow 

Here is a comparison:

Screenshot 2019-10-10 at 17 02 12

@jecisc

This comment has been minimized.

Copy link
Member Author

@jecisc jecisc commented Oct 10, 2019

It happens on all OSs

@jecisc

This comment has been minimized.

Copy link
Member Author

@jecisc jecisc commented Oct 10, 2019

The problem seems to appear in PluginBasedJPEGReadWriter

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
1 participant
You can’t perform that action at this time.