Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Debugger keeps loading after clicking "Start Haskell Debugging" #7

Closed
runeksvendsen opened this issue Jan 12, 2020 · 2 comments
Closed

Debugger keeps loading after clicking "Start Haskell Debugging" #7

runeksvendsen opened this issue Jan 12, 2020 · 2 comments

Comments

@runeksvendsen
Copy link

@runeksvendsen runeksvendsen commented Jan 12, 2020

When I set a breakpoint in a function, and click "Start Haskell Debugging" on it, the VS Code debugger just keeps loading, without ever breaking at the breakpoint.

Here's a screen capture of the process:
hs-debug-720p

Versions:

Package Version
phoityne.phoityne-vscode 0.0.24
GHC 8.6.5
VS Code 1.41.1 (commit 26076a4de974ead31f97692a0d32f90d735645c0)
phoityne-vscode 0.0.28.0
haskell-dap 0.0.14.0
ghci-dap 0.0.13.0
haskell-debug-adapter 0.0.32.0
@phoityne

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

@phoityne phoityne commented Jan 12, 2020

Hi.

haskell-debug-adapter might be waiting for an initial prompt from ghci.
Could you confirm that the initial prompt string in the lauch.json is match with actual prompt on ghci ?

"ghciInitialPrompt": "Prelude> ",

Regards.

@runeksvendsen

This comment has been minimized.

Copy link
Author

@runeksvendsen runeksvendsen commented Jan 12, 2020

Thank you! That was indeed the issue. My ghci prompt is "λ>". Changing the ghciInitialPrompt setting to this fixed the issue.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.