New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Notifications never received on Android #96

Closed
alexislg2 opened this Issue Sep 2, 2015 · 6 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@alexislg2
Contributor

alexislg2 commented Sep 2, 2015

Hey,
I have a weird behaviour. Sometimes some notifications are never received (the app is shut down). And sometimes it works fine but the notification sent by the back end is exactly the same.

I had a look at the Google GCM diagnosis tool provided on the play store developer console and all the unreceived notification have tha following status: acknowledged

Acknowledged means that everything is fine. But I never received it, never saw it in the status bar, never eard it...

Anyone else experiences same issues?

@macdonst

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@macdonst

macdonst Sep 3, 2015

Member

@alexislg2 I haven't run into that issue. What version of the plugin are you using? And what is an example notification you are sending via GCM?

Member

macdonst commented Sep 3, 2015

@alexislg2 I haven't run into that issue. What version of the plugin are you using? And what is an example notification you are sending via GCM?

@alexislg2

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@alexislg2

alexislg2 Sep 4, 2015

Contributor

Hey,
thanks for your reply. In fact my test users told me they never received some notifications it but all the notifications I send to myself are well received. So I will close the issue and will open it back if I can reproduce the problem on my phone.

Contributor

alexislg2 commented Sep 4, 2015

Hey,
thanks for your reply. In fact my test users told me they never received some notifications it but all the notifications I send to myself are well received. So I will close the issue and will open it back if I can reproduce the problem on my phone.

@alexislg2 alexislg2 closed this Sep 4, 2015

@xavianaxw

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@xavianaxw

xavianaxw Sep 28, 2015

@alexislg2 have you manage to replicate it or fixed it by any chance? I'm having the issue with push notifications not being received when the app is closed. And the status on AWS console is 200.

@alexislg2 have you manage to replicate it or fixed it by any chance? I'm having the issue with push notifications not being received when the app is closed. And the status on AWS console is 200.

@alexislg2

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@alexislg2

alexislg2 Sep 28, 2015

Contributor

No but I still have some complaints from my users who say the didn't
receive notifications
But my guess is that they open the app and then realize that they didn't
receive the notification the expected but the notification disappear as
soon as the app is open

On Mon, Sep 28, 2015 at 2:06 PM, xavianaxw notifications@github.com wrote:

@alexislg2 https://github.com/alexislg2 have you manage to replicate it
or fixed it by any chance? I'm having the issue with push notifications not
being received when the app is closed. And the status on AWS console is 200.


Reply to this email directly or view it on GitHub
#96 (comment)
.

Contributor

alexislg2 commented Sep 28, 2015

No but I still have some complaints from my users who say the didn't
receive notifications
But my guess is that they open the app and then realize that they didn't
receive the notification the expected but the notification disappear as
soon as the app is open

On Mon, Sep 28, 2015 at 2:06 PM, xavianaxw notifications@github.com wrote:

@alexislg2 https://github.com/alexislg2 have you manage to replicate it
or fixed it by any chance? I'm having the issue with push notifications not
being received when the app is closed. And the status on AWS console is 200.


Reply to this email directly or view it on GitHub
#96 (comment)
.

@xavianaxw

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@xavianaxw

xavianaxw Sep 28, 2015

@alexislg2 ah that sucks. I'm having the same problem right now and I've the slightest clue how to get it fixed.

Thanks anyways. Cheers!

@alexislg2 ah that sucks. I'm having the same problem right now and I've the slightest clue how to get it fixed.

Thanks anyways. Cheers!

@lock

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@lock

lock bot Jun 5, 2018

This thread has been automatically locked.

lock bot commented Jun 5, 2018

This thread has been automatically locked.

@lock lock bot locked as resolved and limited conversation to collaborators Jun 5, 2018

Sign up for free to subscribe to this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in.