Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

[Bug/Doc] Full url redirection doesn't seems to handle protocol #6068

Open
Yivan opened this issue Mar 19, 2020 · 1 comment
Open

[Bug/Doc] Full url redirection doesn't seems to handle protocol #6068

Yivan opened this issue Mar 19, 2020 · 1 comment

Comments

@Yivan
Copy link
Contributor

@Yivan Yivan commented Mar 19, 2020

Hello,

First, I hope all is going fine on this period for Pimcore Team and contributors.

I tried to make a http to https redirection for a subsite, but i get no way to manage it.
Settings:

I tried to keep it simple here.
(i tried any variation including (.*) after domain and $1 replace, hardccoded domain name, etc...)

Is it possible ? I was thinking yes, because Entire url on the GUI has the protocol :
image

Is it a doc problem (so not feseable), a bug, or me ? ; )

Many thanks.
(by the way doc seems to present old gui way: https://pimcore.com/docs/6.x/Development_Documentation/MVC/Routing_and_URLs/Redirects.html)

@Yivan

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor Author

@Yivan Yivan commented Mar 19, 2020

Just to add: i tested even simplier:
Source: http://www.mydomain.com/my-page
Destination: https://www.mydomain.com/my-page
Does not work : (

This is a subsite (i tried empty, main domain, and subsite as source/target too)
PHP see well https ($_SERVER['REQUEST_SCHEME'] = https)
(pimcore v6.4.2)

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
1 participant
You can’t perform that action at this time.