Broken "play" in IE #30

Closed
pisi opened this Issue Apr 1, 2011 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
1 participant
@pisi
Owner

pisi commented Apr 1, 2011

Jeries Hanoun recently reported: "I noticed that something changed a few days ago on your new script that broke IE's "play" ability."

Thanks Jeries, IE is a real bitch. I will do my best to nail this issue down ASAP.

@pisi

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@pisi

pisi Apr 11, 2011

Owner

In a nutshell. IE didn't chew up negative setTimeout timeout from the now abandoned adaptive ticker, broke the chain and refused to play. In development version this is fixed by using the revised adaptive ticker. Which is way better than the one in 1.1.1.

Additionaly, all Internet Explorer issues have been fixed including newly discovered yet unreported too-high indicators in IE 6 ;)

Owner

pisi commented Apr 11, 2011

In a nutshell. IE didn't chew up negative setTimeout timeout from the now abandoned adaptive ticker, broke the chain and refused to play. In development version this is fixed by using the revised adaptive ticker. Which is way better than the one in 1.1.1.

Additionaly, all Internet Explorer issues have been fixed including newly discovered yet unreported too-high indicators in IE 6 ;)

@pisi pisi closed this Apr 11, 2011

pisi added a commit that referenced this issue Apr 25, 2011

Within the GH-30 issue also added a CDN-served transparent image when…
… `data` protocol URL isn't understandable (namely for IE 7 and below).

pisi added a commit that referenced this issue Apr 25, 2011

Merging branch 'gh-30' which takes care of several issues occurring i…
…n IE - errors thrown, no animation, broken image overlay, tests.
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment