Permalink
Commits on Jul 22, 2011
  1. Snapshot 60

    b4winckler committed Jul 22, 2011
  2. Merge branch 'vim'

    b4winckler committed Jul 22, 2011
  3. Fix for zsh causing freezes on Lion

    b4winckler committed Jul 22, 2011
    Make sure tty is opened using the same flags as when opening the pty.
    In particular, the O_NOCTTY was missing from the tty open call.  This
    caused waitpid() to always return 0 and Vim would get stuck in an
    endless loop waiting for the child to exit.
  4. Addendum to emergency fix

    b4winckler committed Jul 21, 2011
    Ensure vim_message() outputs an empty message when the Ruby string has
    length 0.  Failing to do this will cause the message area not to clear
    when it should.
  5. Emergency fix for Ruby problems

    b4winckler committed Jul 21, 2011
    With optimizations enabled "alloca(len)" generates code which depends on
    "len > 0".  If "len == 0" then the stack pointer becomes botched.  This
    fix simply avoids a call to "alloca(len)" in the latter case.  The root
    of this problem may be deeper than this, hence I am calling this an
    "emergency fix" for now but at least it fixes the crashes in the Ruby
    interface that appear when compiling on Mac OS X 10.7.
Commits on Jul 20, 2011
  1. updated for version 7.3.260

    brammool committed Jul 20, 2011
    Problem:    CursorHold triggers on an incomplete mapping. (Will Gray)
    Solution:   Don't trigger CursorHold when there is typeahead.
  2. updated for version 7.3.259

    brammool committed Jul 20, 2011
    Problem:    Equivalence classes only work for latin characters.
    Solution:   Add the Unicode equivalence characters. (Dominique Pelle)
  3. updated for version 7.3.258

    brammool committed Jul 20, 2011
    Problem:    MS-Windows: The edit with existing vim context menu entries can be
    	    unwanted.
    Solution:   Let a registry entry disable them. (Jerome Vuarand)
  4. updated for version 7.3.257

    brammool committed Jul 20, 2011
    Problem:    Not all completions are available to user commands.
    Solution:   Add "color", "compiler", "file_in_path" and "locale". (Dominique
    	    Pelle)
  5. updated for version 7.3.256

    brammool committed Jul 20, 2011
    Problem:    Javascript indenting not sufficiently tested.
    Solution:   Add more tests. (Luc Deschenaux)  Mark the lines that are indented
    	    wrong.
  6. updated for version 7.3.255

    brammool committed Jul 20, 2011
    Problem:    When editing a file such as "File[2010-08-15].vim" an E16 error is
    	    given. (Manuel Stol)
    Solution:   Don't give an error for failing to compile the regexp.
Commits on Jul 18, 2011
  1. Updated runtime files.

    brammool committed Jul 18, 2011
    Add missing test82 files.
Commits on Jul 17, 2011
  1. Merge branch 'vim'

    b4winckler committed Jul 17, 2011
    Conflicts:
    	src/auto/configure
Commits on Jul 16, 2011
  1. Fix compiler warning

    b4winckler committed Jul 16, 2011
  2. Fix bug in swipe code

    b4winckler committed Jul 16, 2011
Commits on Jul 15, 2011
  1. updated for version 7.3.254

    brammool committed Jul 15, 2011
    Problem:    The coladd field is not reset when setting the line number for a
    	    ":call" command.
    Solution:   Reset it.
  2. updated for version 7.3.253

    brammool committed Jul 15, 2011
    Problem:    "echo 'abc' > ''" returns 0 or 1, depending on 'ignorecase'.
    	    Checks in mb_strnicmp() for illegal and truncated bytes are
    	    wrong.  Should not assume that byte length is equal before case
    	    folding.
    Solution:   Add utf_safe_read_char_adv() and utf_strnicmp(). Add a test for
    	    this. (Ivan Krasilnikov)
  3. updated for version 7.3.252

    brammool committed Jul 15, 2011
    Problem:    Tests fail. (David Northfield)
    Solution:   Add missing update for .ok file.
  4. updated for version 7.3.251

    brammool committed Jul 15, 2011
    Problem:    "gH<Del>" deletes the current line, except when it's the last
    	    line.
    Solution:   Set the "include" flag to indicate the last line is to be deleted.
  5. updated for version 7.3.250

    brammool committed Jul 15, 2011
    Problem:    Python: Errors in Unicode characters not handled nicely.
    Solution:   Add the surrogateescape error handler. (lilydjwg)
  6. updated for version 7.3.249

    brammool committed Jul 15, 2011
    Problem:    Wrong indenting for array initializer.
    Solution:   Detect '}' in a better way. (Lech Lorens)
  7. updated for version 7.3.248

    brammool committed Jul 15, 2011
    Problem:    PC Install instructions missing install instructions.
    Solution:   Step-by-step explanation. (Michael Soyka)