Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with
or
.
Download ZIP

Loading…

Activating plugin requires re-login. #1481

Closed
halfdan opened this Issue · 3 comments

3 participants

@halfdan
Collaborator

On latest trunk I'm getting a login screen when clicking on the "Activate/Deactivate" link on any plugin. After logging in again the plugin is activated/deactivated as expected.

If this behaviour is on purpose then I think there should be a way to activate/deactivate multiple plugins at once (checkbox + "Activate/Deactivate selected")

I didn't find any changes on the CorePluginAdmin plugin that could've caused this issue in the last few weeks.

@halfdan
Collaborator

I'm logged in as the super user of course. Reproducable on multible machines - so browser/cache should not be involved in this.

@robocoder

This is a regression from [2498].

@mattab
Owner

(In [2604]) Fixes #1481
Admin UI pages were requiring period,date throwing an exception when not set properly as was the case after plugin disable. Made these screens not set date/period as calendar is never shown.

Refs #1490

  • Fixing loading... message for feedback form
  • Fixing style of inline help and yellow boxes in admin screens
  • Adding API to plugins not to display/disable
@halfdan halfdan added this to the Piwik 0.6.4 milestone
This issue was closed.
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.