noscript-image-link is wrong #2490

Closed
anonymous-piwik-user opened this Issue Jun 16, 2011 · 7 comments

3 participants

@anonymous-piwik-user

hi,

the tracking-code from the SiteManager-Site looks like this:
http://your-url.../piwik.php?idsite=1

the Image-Only-Tag ends on:
....piwik.php?idsite=1&rec=1

It looks like that images with no &rec=1 were ignored maybe the default-js-code has to be fixed?

@robocoder

No, this is intentionally the default in order to not track bots. If you add rec=1, I suggest you try the third party plugin, BotTracker.

@anonymous-piwik-user

Replying to vipsoft:

No, this is intentionally the default in order to not track bots. If you add rec=1, I suggest you try the third party plugin, BotTracker.

i got both codes from the piwik-page: .../index.php?module=SitesManager&action=displayJavascriptCode

<noscript><p><img src="http://.../piwik.php?idsite=1" style="border:0" alt="" /></p></noscript>

and with no js:
<img src="https://.../piwik.php?idsite=1&rec=1" style="border:0" alt="" />

the noscript-tag doesn't count for me with a non-JS-Browser :-(

rec - (required) The parameter &rec=1 is required to force the request to be recorded

@anonymous-piwik-user

Replying to matt:

but why is there a noscript-tag at all when it doesn't work ;)

[http://tinyurl.com/679uf8j]

schorsch

@anonymous-piwik-user

that's cool :) a link to forum . piwik . org doesn't pass akismet :)

@robocoder

in the future, we'll either include BotTracker (or similar), or allow plugins to override the javascript tag template, or provide an option in the (planned) tag builder.

@anonymous-piwik-user

thanx a lot ;) would be nice

@anonymous-piwik-user anonymous-piwik-user added this to the 1.5 - Piwik 1.5 milestone Jul 8, 2014
@mattab mattab added the R: worksforme label Aug 3, 2014
This issue was closed.
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment