Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with HTTPS or Subversion.

Download ZIP

Loading…

Google Images sometimes does not send keyword and is not recognized as Website instead of Search Engine #3063

Closed
mattab opened this Issue · 2 comments

2 participants

Matthieu Aubry Anonymous Piwik user
Matthieu Aubry
Owner

For example, with the URL

http://www.google.com/imgres?hl=en&client=ubuntu&hs=xDb&sa=X&channel=fs&biw=1920&bih=1084&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=5i7iz7u4LPSSrM:&imgrefurl=http://dev.piwik.org/trac/wiki/HowToSetupDevelopmentEnvironmentWindows&docid=tWN9OesMyOTqsM&imgurl=http://dev.piwik.org/trac/raw-attachment/wiki/HowToSetupDevelopmentEnvironmentWindows/eclipse-preview.jpg&w=1000&h=627&ei=pURoT67BEdT74QTUzYiSCQ&zoom=1&iact=hc&vpx=1379&vpy=548&dur=513&hovh=178&hovw=284&tx=134&ty=105&sig=108396332168858896950&page=1&tbnh=142&tbnw=227&start=0&ndsp=37&ved=1t:429,r:5,s:0

I guess we could also show "Keyword not provided" for these requests?

It would be nice somehow to track the image that was loaded, but putting the image URL as the keyword might be confusing...

So I guess we can just record these as Google Images/Keyword not defined?

Matthieu Aubry
Owner

(In [6089]) Fixes #3063

Anonymous Piwik user

Thanks. It is great having this one fixed.

Matthieu Aubry mattab added this to the 1.12.x - Piwik 1.12.x milestone
This issue was closed.
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.