Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with HTTPS or Subversion.

Download ZIP

Loading…

Changing the dashboard doesnt work #3472

Closed
anonymous-piwik-user opened this Issue · 2 comments

3 participants

Anonymous Piwik user Matthieu Aubry Benaka
Anonymous Piwik user

Hey!

I'm using Piwik 1.9 to track two sites. If you choose "All Websites dashboard" as default in the settings everything's fine. Changing back to a specific site doesn't work as long as you don't select a value by clicking the drop down. Just selecting "Dashboard for a specific website" and using the suggested site doesn't work.
Keywords: settings, dashboard

Matthieu Aubry
Owner

Thanks for the report.

The problem is that changing the setting does not update the &idSite= currently used, so the User Settings page is loaded with the previous idSite value and not the new one selected for default dashboard.

--> instead, When a new "dashboard for specific website" is to load by default, we should change the idSite in the request & menu to output link containing the new idsite.

Benaka
Collaborator

(In [7536]) Fixes #3472, make sure user settings uses proper site id to initialize site selector widget so save w/o actual 'click' select works.

Anonymous Piwik user anonymous-piwik-user added this to the 1.10 - Piwik 1.10 milestone
This issue was closed.
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.