Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with HTTPS or Subversion.

Download ZIP

Loading…

Widgetized dashboard widgets empty if more than one segment is used #3488

Closed
anonymous-piwik-user opened this Issue · 6 comments

2 participants

@anonymous-piwik-user

If you view the dashboard in a iFrame, all widgets are empty ("There is no data for this report.") if more than one segment is passed in the query.

This means that it is not possible to filter the dashboard with a custom variable, since this requires passing two segments.

Steps to reproduce:

  • Export the dashboard into an iframe.

  • Add a single segment in the query URL, and note that the dasboard filters as expected. Example of a segment to add: &segment=browserName==FF

  • Add an additional segment using the AND operator (";"). Note that all widgets are now empty. Example of segment to add: &segment=browserName==FF;operatingSystem=WI7

Keywords: segment, dashboard, custom variables

@anonymous-piwik-user

I don't know if it was working in earlier versions. I updated straight from 1.8.2 (where the custom variable had no effect), so I'm not sure about versions between 1.8.2 and 1.9.1.

@mattab
Owner

(In [7356]) Fixes #3488 - Thanks for the useful bug report @mwallenberg
apply patch then delete piwik/tmp/assets/*

@anonymous-piwik-user

Hi again, Matt,

Thanks for looking into this so quickly. I applied the patch you linked to directly against 1.9.1, and deleted all files in piwik/tmp/assets/ but the issue remains. I used the following segment to test:

&segment=browserName==FF;operatingSystem==WI7

Do I have to install the latest dev version to get other patches that this fix depends on?

@anonymous-piwik-user

Indeed, that fixes the problem. Thank you again!

This issue was closed.
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.