Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with HTTPS or Subversion.

Download ZIP

Loading…

Campaign Reports don't work with IE8 #4276

Closed
anonymous-piwik-user opened this Issue · 4 comments

3 participants

Anonymous Piwik user Matthieu Aubry Thomas Steur
Anonymous Piwik user

When using Internet Explorer 8 and visiting the campaign reports under "Referrers" -> "Campaigns" it doesn't show any results, only the sentence "URL Builder Tool".
With IE9 or IE10 there is no problem.

How to reproduce:

  • Open Internet Explorer
  • Go to http://demo.piwik.org
  • Hit F12 -> Browsermode Internet Explorer 8, if you use a later version
  • go to "Referrers" -> "Campaigns"
  • Result: "URL Builder tool" (Expected result: table with data, or "There is no data for this report.")
Anonymous Piwik user

Attachment: IE8 Campaign View
piwik_bug_ie8_campaign.jpg

Matthieu Aubry
Owner

Thanks for the report! see also: #4300

Thomas Steur
Owner

In dd1760e: refs #4276 fix campaign overview does not load in IE8

Thomas Steur
Owner

fixed translations in oTrance.

Anonymous Piwik user anonymous-piwik-user added this to the 2.0 - Piwik 2.0 milestone
Philip Taffner sabl0r referenced this issue from a commit in sabl0r/piwik
Thomas Steur tsteur refs #4276 fix campaign overview does not load in IE8 dd1760e
This issue was closed.
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.