Skip to content
This repository has been archived by the owner. It is now read-only.

Invalid app name #56

Open
GhostyJade opened this issue Jan 19, 2020 · 12 comments
Open

Invalid app name #56

GhostyJade opened this issue Jan 19, 2020 · 12 comments

Comments

@GhostyJade
Copy link

@GhostyJade GhostyJade commented Jan 19, 2020

Hi. I'm trying to install Phoenix Jailbreak on my iPod touch 5th gen running iOS 9.3.5
Currently, AppDeploy throws a message saying "The name for this app is invalid."
My Mac is running macOS Catalina beta 10.15.3 (19D62e)

Related issues: #46 and #26

Maybe this will be marked as a duplicate issue, I know

@deepfriedfilth
Copy link

@deepfriedfilth deepfriedfilth commented Jan 20, 2020

I was able to get past this error (but stopped at another: "An error occured while installing the app") by editing Phœnix to Phoenix under Bundle display name in Info.plist by changing Phoenix5.ipa to .zip, extracting, navigating to Payload > Phoenix.app > Show Package Contents

..might be an char encoding issue with the app itself that could easily be remedied, though ¯\_(ツ)_/¯

@deepfriedfilth
Copy link

@deepfriedfilth deepfriedfilth commented Jan 20, 2020

Tried downloading AltDeploy v1.0 (👍🏻) + v1.0.1 (👎🏻) to see if that would help..

Tried closing + opening the app again, too. Invalid app name issue is gone, but still failing.

Results:

Still getting "An error occured while installing the app" on v1.0 + v1.1 with stock Phoenix5.ipa + aforementioned modified version when sending files to device.

@GhostyJade
Copy link
Author

@GhostyJade GhostyJade commented Jan 21, 2020

Tried downloading AltDeploy v1.0 (👍🏻) + v1.0.1 (👎🏻) to see if that would help..

Tried closing + opening the app again, too. Invalid app name issue is gone, but still failing.

Results:

Still getting "An error occured while installing the app" on v1.0 + v1.1 with stock Phoenix5.ipa + aforementioned modified version when sending files to device.

I've tried using v1.0 and it works..Thank you OwO

@hrvstr
Copy link

@hrvstr hrvstr commented Jan 29, 2020

I just had the same error and these fixes do not work for me.

Setup

  • mac OS 10.14.6
  • iOS 9.3.5.
  • iPad 3
  • Phoenix4 Jailbreak

Errors
1.0 = An error occured while installing the app.
1.1 = The name for this app is invalid.

Am I missing something here?

@deepfriedfilth
Copy link

@deepfriedfilth deepfriedfilth commented Jan 29, 2020

@hrvstr I'm not the dev but good to at least confirm the issue is consistent running the same versions of AltDeploy on the same macOS version with different hardware with different IPAs

@KonstantinKuklin
Copy link

@KonstantinKuklin KonstantinKuklin commented Feb 9, 2020

if you guys can't install Phoenix jailbreak - you need rename file Phoenix5.ipa to Phoenix5.zip, unpack it, edit Payload/Phoenix.app/Info.plist and change 'Phœnix' to 'Phoenix', pack again Payload folder and change name to Phoenix.ipa.
Job is done!

@stoneC0der
Copy link

@stoneC0der stoneC0der commented Feb 10, 2020

Hi! Just installed phoenix on my ipad min running ios 9.3.5
If after following the step from @KonstantinKuklin you get:

"An error occured while installing the app" on v1.1

Delete the phoenix app from your ios device, that how i get it working.

@deepfriedfilth
Copy link

@deepfriedfilth deepfriedfilth commented Feb 10, 2020

Alternatively, rename the app bundle ID when creating a new provisioning profile via Xcode, the app display name while you resign it with iOS App Signer, before attempting to install on device using AltDeploy/Xcode (should go without saying this method requires macOS)

@GhostyJade
Copy link
Author

@GhostyJade GhostyJade commented Feb 11, 2020

I just had the same error and these fixes do not work for me.

Setup

* mac OS 10.14.6

* iOS 9.3.5.

* iPad 3

* Phoenix4 Jailbreak

Errors
1.0 = An error occured while installing the app.
1.1 = The name for this app is invalid.

Am I missing something here?

I've used Phoenix5 JB, not the 4 version...

@GhostyJade GhostyJade reopened this Feb 11, 2020
@GhostyJade
Copy link
Author

@GhostyJade GhostyJade commented Feb 11, 2020

I think that, since so many people have this issue, I let this issue open...when a fix will be published, this will be removed.

@erepiso
Copy link

@erepiso erepiso commented Apr 3, 2020

I just tried changing the name of the app in the .list file and it works perfectly.

@electrextech
Copy link

@electrextech electrextech commented Apr 8, 2020

I just tried changing the name of the app in the .list file and it works perfectly.

What did you change it to?

Sign up for free to subscribe to this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in.
Labels
None yet
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

7 participants