New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

moteinomega board fails to build #335

Closed
karrots opened this Issue Nov 23, 2015 · 9 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@karrots

karrots commented Nov 23, 2015

Build for the board moteinomega fails with the following error. Builds for the moteino board work fine.

In file included from src/tmp_ino_to.cpp:1:0:
.pioenvs/moteinomega/FrameworkArduino/Arduino.h:249:26: fatal error: pins_arduino.h: No such file or directory
#include "pins_arduino.h"

@valeros valeros added this to the 2.3.6 milestone Nov 23, 2015

@valeros valeros self-assigned this Nov 23, 2015

@valeros valeros added the bug label Nov 23, 2015

@valeros valeros closed this in 238ce2e Nov 24, 2015

@valeros

This comment has been minimized.

Member

valeros commented Nov 24, 2015

Hi @karrots
Please update packages via platformio update and install development version of PlatformIO
http://docs.platformio.org/en/latest/installation.html#development-version

@karrots

This comment has been minimized.

karrots commented Nov 24, 2015

Dev version returns the message below when build is attempted.

.pioenvs/moteinomega/libFrameworkArduino.a(main.o): In function `main':
/home/username/arduino/weathermote/.pioenvs/moteinomega/FrameworkArduino/main.cpp:37: undefined reference to `setup'
/home/username/arduino/weathermote/.pioenvs/moteinomega/FrameworkArduino/main.cpp:47: undefined reference to `loop'
@ivankravets

This comment has been minimized.

Member

ivankravets commented Nov 24, 2015

@karrots have you implemented setup() and loop() prototypes?

@karrots

This comment has been minimized.

karrots commented Nov 24, 2015

Never had to before with Arduino. Worked fine before I updated to dev
version just now.

On Tue, Nov 24, 2015 at 10:29 AM, Ivan Kravets notifications@github.com
wrote:

@karrots https://github.com/karrots have you implemented setup() and
loop() prototypes?


Reply to this email directly or view it on GitHub
#335 (comment)
.

@ivankravets

This comment has been minimized.

Member

ivankravets commented Nov 24, 2015

Please post the source code here.

@karrots

This comment has been minimized.

karrots commented Nov 24, 2015

https://github.com/LowPowerLab/RFM69/blob/master/Examples/WeatherNode/WeatherNode.ino

Builds for motenio board worked fine as mentioned in the opening message. Now both motenio and moteniomega return this message. Source builds find in the Arduino IDE.

@ivankravets

This comment has been minimized.

Member

ivankravets commented Nov 24, 2015

Have you placed this WeatherNode.ino to src directory?

@valeros

This comment has been minimized.

Member

valeros commented Nov 24, 2015

@karrots Can you share your entire project as zip file somewhere?

@karrots

This comment has been minimized.

karrots commented Nov 24, 2015

ok your correct. I had changed the src_dir in the platform.ini to make it compatible with the IDE. Didn't realize I messed it up. Works fine now.

ivankravets added a commit that referenced this issue Dec 1, 2015

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment