Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Objects are not listed in version 2.7.0 #1332

Closed
jvergacas opened this issue Mar 1, 2019 · 6 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@jvergacas
Copy link

commented Mar 1, 2019

I have some users who have access to more than one entity, but version 2.7.0 only shows the objects of the main entity of the user (even selecting to show everything in the entity selection), those of the other entities do not appear in the list.
This problem occurs only on the form, when editing the question, in default value they are shown.

Previous versions worked correctly.

@btry

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Mar 1, 2019

Hi
Can you give an example of impacted objects ? Computers for example ?

Also, if the form is used with the service catalog, is the profile restricted to "my assets" ?

If you can read french, please check #1323, especially this comment: #1323 (comment)

@btry

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Mar 1, 2019

Might be related to this question in the forum: https://forum.glpi-project.org/viewtopic.php?id=167894

@btry

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Mar 1, 2019

Please, try this fix and feedback:

#1333

@btry btry self-assigned this Mar 4, 2019

@btry btry added the bug label Mar 4, 2019

@btry btry added this to the 2.8.0 milestone Mar 4, 2019

@btry

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Mar 6, 2019

No fedback, fix merged. Closing.

@btry btry closed this Mar 6, 2019

@jvergacas

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Mar 6, 2019

I'm sorry for the delay in answering, we're on the carnival holiday here in Brazil.
I tested it and it is now working properly.
Thank you very much.

@btry

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Mar 6, 2019

Hi

we're on the carnival holiday here in Brazil

nice ! have fun !

I closed the issue because my tests were successful and there are very few risks it would not run for you, don't worry. Thank you for your feedback.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.