New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Slider link bug #1140

Closed
Growlertiger opened this Issue Aug 21, 2017 · 0 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@Growlertiger

Growlertiger commented Aug 21, 2017

The slider link should work over the entire slide when the option “Entire slide and call to action button” is chosen. But it doesn't.

This bug is easy to reproduce. Applies to all browsers.

  1. Create a front page slider.
  2. Choose: Auto-generated slider from your blog posts.
  3. On the pulldown “Link post with” choose “Entire slide and call to action button”.

When you click on the call to action button, the link works.
When you click on the slide, the link works.
But when you click on the shaded area behind the title and call to action button, the link does not work.

This bug is only in the Classical style. Modern style works correctly.

@Nikeo Nikeo added 1-cs bug labels Sep 4, 2017

@Nikeo Nikeo added the Urgent label Sep 21, 2017

eri-trabiccolo added a commit to eri-trabiccolo/customizr that referenced this issue Sep 25, 2017

Fix: classic - fix link whole slide not including the caption
now this option behavior is consistent among classic and new style
fixes presscustomizr#1140

eri-trabiccolo added a commit to eri-trabiccolo/customizr that referenced this issue Sep 25, 2017

Fix: classic - fix link whole slide not including the caption
now this option behavior is consistent among classic and new style
fixes presscustomizr#1140

@Nikeo Nikeo closed this in #1186 Sep 29, 2017

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment