Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

SelectBooleanCheckbox: different style when clicking on label in IE and other browsers #3617

Closed
tandraschko opened this issue Apr 26, 2018 · 3 comments

Comments

@tandraschko
Copy link
Member

commented Apr 26, 2018

only ui-state-focus

the problem is the following IE:

  1. open http://localhost:8080/showcase/ui/input/booleanCheckbox.xhtml (trunk version, i added a label instead outputtext there)
  2. click on the label:
    • onchange will be fired and ui-state-active will be added (correct)
    • onfocus will be fired (it's ok) but the ui-state-active will be removed
  3. e.g. if you use redmon, the checkbox will be orange instead of blue

some components focus event actually only triggers ui-state-focus (e.g. selectOneButton), other not (e.g. selectoneradio)

@tandraschko tandraschko added this to the 6.3 milestone Apr 26, 2018
@tandraschko tandraschko self-assigned this Apr 26, 2018
tandraschko added a commit that referenced this issue Jun 21, 2018
@tandraschko tandraschko changed the title SelectBooleanCheckbox: focus/blur should not toggle ui-state-active SelectBooleanCheckbox: different style when clicking on label in IE and other browsers Jun 21, 2018
@mertsincan mertsincan added the 6.2.13 label Nov 28, 2018
@zsolemolina

This comment has been minimized.

Copy link

commented Dec 17, 2018

Hi there,
I've an issue with the boolen checkbox. Trying to manage that from the label (click on the label) the checkbox is not showing the active status, is still only showing the focus:

First click on the label:
image

Second click on the label, there is no active status appended:
image

So, I'm wondering if there is anyway to solved it? Clicking direclty on the box is working properly. Thanks

@tandraschko

This comment has been minimized.

Copy link
Member Author

commented Dec 17, 2018

Please look at the issue here. It was fixed in 6.3 and 6.2.13. There is no other workaround.

@zsolemolina

This comment has been minimized.

Copy link

commented Dec 17, 2018

Please look at the issue here. It was fixed in 6.3 and 6.2.13. There is no other workaround.

Thank you very much!

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
3 participants
You can’t perform that action at this time.