Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Unable to Get Bot to Respond/Notice Comments #969

Open
Sam-the-Unwise opened this issue Jul 17, 2019 · 4 comments

Comments

@Sam-the-Unwise
Copy link

commented Jul 17, 2019

I am trying to get my bot to respond to an @mentioned comment, but before I even do that I am trying to get it to recognize any comment on an issue or pull request. I am using the code as follows

module.exports = app => { app.on('issue_comment.created', context => { context.log('Comment created') }) }

However, my bot isn't recognizing the comment nor logging it. The console doesn't react to me making a comment like it does when I make an issue or pull request

PS: my bot is registered, I did it by going to localhost:3000

@issue-label-bot

This comment has been minimized.

Copy link

commented Jul 17, 2019

Issue-Label Bot is automatically applying the label question ❓ to this issue, with a confidence of 0.61. Please mark this comment with 👍 or 👎 to give our bot feedback!

Links: app homepage, dashboard and code for this bot.

@welcome

This comment has been minimized.

Copy link

commented Jul 17, 2019

Thanks for opening this issue. A contributor should be by to give feedback soon. In the meantime, please check out the contributing guidelines and explore other ways you can get involved.

@stale

This comment has been minimized.

Copy link

commented Sep 15, 2019

This issue has been automatically marked as stale because it has not had recent activity. It will be closed if no further activity occurs. Thank you for your contributions.

@stale stale bot added the wontfix label Sep 15, 2019

@gr2m

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Sep 15, 2019

Hey Sam did you figure it out? Most likely you did not subscribe to the event or maybe setup smee incorrectly to retrieve events locally?

@stale stale bot removed the wontfix label Sep 15, 2019

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.