ArithmeticException: / by zero when using fonts opened with loadFont() #3413

Closed
federicobond opened this Issue Jun 21, 2015 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@federicobond
Contributor

federicobond commented Jun 21, 2015

It fails in PFont.getDefaultSize because density is 0.

@benfry

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@benfry

benfry Jun 21, 2015

Member

Under what circumstances? I need some guess at what code causes this error.

Member

benfry commented Jun 21, 2015

Under what circumstances? I need some guess at what code causes this error.

@benfry benfry closed this in 8c3b6c1 Jun 21, 2015

@benfry benfry added this to the 3.0 beta 1 milestone Jun 21, 2015

@benfry benfry added the high label Jun 21, 2015

@benfry

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@benfry

benfry Jun 21, 2015

Member

Fixed for alpha 11.

Member

benfry commented Jun 21, 2015

Fixed for alpha 11.

@benfry benfry changed the title from ArithmeticException: / by zero when using textFont() to ArithmeticException: / by zero when using fonts opened with loadFont() Jun 21, 2015

@federicobond

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@federicobond

federicobond Jun 21, 2015

Contributor

Thanks! Sorry for not answering earlier. I was away from the computer.

Contributor

federicobond commented Jun 21, 2015

Thanks! Sorry for not answering earlier. I was away from the computer.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment