CM filter input glitchy #3612

Closed
alignedleft opened this Issue Aug 15, 2015 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@alignedleft
Member

alignedleft commented Aug 15, 2015

I'm trying to use the "Filter" box in the CM on, say, the Tools panel, and it gets confused about my keyboard input.

I click "Filter", then a text input cursor appears. I try to type the letters "tab", but they are transposed as "tba". Or just "ta" and the "b" is ignored. Sometimes while I'm typing, the input cursor moves to the left, so letters are input out of order, e.g. "hair" is input as "hari".

@alignedleft alignedleft added this to the 3.0 final milestone Aug 15, 2015

@Akarshit

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Akarshit

Akarshit Aug 15, 2015

Member

@alignedleft I am unable to reproduce this one.
Is it occurring regularly ??

Member

Akarshit commented Aug 15, 2015

@alignedleft I am unable to reproduce this one.
Is it occurring regularly ??

@alignedleft

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@alignedleft

alignedleft Aug 15, 2015

Member

Thanks, @Akarshit. I just retested with the current build and it works fine. Closing.

Member

alignedleft commented Aug 15, 2015

Thanks, @Akarshit. I just retested with the current build and it works fine. Closing.

@Akarshit

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Akarshit

Akarshit Aug 15, 2015

Member

@alignedleft Please reopen this one, i faced this issue just now.

Member

Akarshit commented Aug 15, 2015

@alignedleft Please reopen this one, i faced this issue just now.

@benfry

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@benfry

benfry Aug 16, 2015

Member

Closing with #3630.

Member

benfry commented Aug 16, 2015

Closing with #3630.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment