New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Code auto-complete not working when Box2D library imported #3720

Closed
xnastudio opened this Issue Aug 26, 2015 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@xnastudio

xnastudio commented Aug 26, 2015

If I import Shiffman's Box2D library, the code autocomplete not working.
With Mac OSX Processing 3.0b5 , after I input "box2d." , it should display method of box2d but not.
(with 3.0b3 , code autocomplete sometime OK, sometime not, I need to restart Processing to make it work again.)

With Windows 7 64bit ,Processing 3 beta 3,4, 5 , code autocomplete never working.
I noticed the "code promote" , display for a second and disappear.

@benfry

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@benfry

benfry Sep 1, 2015

Member

@Manindra29 what's the expected behavior here?

Member

benfry commented Sep 1, 2015

@Manindra29 what's the expected behavior here?

@benfry benfry changed the title from Code auto complete function ??? to Code auto-complete not working when Box2D library imported Sep 1, 2015

@Manindra29 Manindra29 self-assigned this Sep 3, 2015

@Manindra29 Manindra29 closed this in d587c14 Sep 8, 2015

@Manindra29

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Manindra29

Manindra29 Sep 8, 2015

Member

I'd broken this in a recent commit. Now fixed. :)

Member

Manindra29 commented Sep 8, 2015

I'd broken this in a recent commit. Now fixed. :)

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment