New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

blank window on startup where the "welcome" screen should be #3933

Closed
benfry opened this Issue Sep 30, 2015 · 6 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@benfry
Member

benfry commented Sep 30, 2015

Reported by @orglennon but haven't been able to confirm/reproduce yet. She thought the window also said "About" in the title bar, but definitely wasn't "Welcome to Processing 3".

@benfry benfry added the macosx label Sep 30, 2015

@benfry

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@benfry

benfry Aug 12, 2016

Member

@orglennon was this actually on Windows? Just ran into this today.
screen shot 2016-08-12 at 2 36 20 pm

Member

benfry commented Aug 12, 2016

@orglennon was this actually on Windows? Just ran into this today.
screen shot 2016-08-12 at 2 36 20 pm

@benfry benfry removed the macosx label Aug 12, 2016

@orglennon

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@orglennon

orglennon Aug 12, 2016

@benfry nope the original was on my macbook pro

orglennon commented Aug 12, 2016

@benfry nope the original was on my macbook pro

@benfry

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@benfry

benfry Aug 12, 2016

Member

And was it doing the same thing as in the Windows image above?

Member

benfry commented Aug 12, 2016

And was it doing the same thing as in the Windows image above?

@orglennon

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@orglennon

orglennon Aug 13, 2016

Yeah, and because I just opened the program, not a sketch directly, it essentially froze on the blank screen.

orglennon commented Aug 13, 2016

Yeah, and because I just opened the program, not a sketch directly, it essentially froze on the blank screen.

@benfry

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@benfry

benfry Feb 12, 2017

Member

Has anyone seen this issue with the current release?

Member

benfry commented Feb 12, 2017

Has anyone seen this issue with the current release?

@benfry

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@benfry

benfry Mar 23, 2017

Member

Can no longer reproduce, hopefully fixed with EventQueue fix in Base in 3.3.

Member

benfry commented Mar 23, 2017

Can no longer reproduce, hopefully fixed with EventQueue fix in Base in 3.3.

@benfry benfry closed this Mar 23, 2017

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment