Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Page Auto Complete using "starts with" not working. #468

Closed
Renobird opened this issue Jan 8, 2018 · 1 comment

Comments

@Renobird
Copy link

commented Jan 8, 2018

On a fresh 3.0.88 install and an older 3.0.76 install if you set a page auto complete field to "^= starts with" the field will always return all possible results, regardless of what you search. I've recreated this on several different installs, across multiple versions.

See screenshots.

screen shot 2018-01-08 at 3 30 40 pm
screen shot 2018-01-08 at 3 30 53 pm

No matter what you enter in the search, you will always get all the pages returned by findPagesSelector.

ryancramerdesign added a commit to processwire/processwire that referenced this issue Jan 25, 2018
Fix issue processwire/processwire-issues#468 where ProcessPageSearch …
…wasn't working with ^= (starts with) search operator
@ryancramerdesign

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Jan 25, 2018

Thanks @Renobird I've pushed a fix for this issue .

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.