propel:fixtures:load results in fatal error #124

Closed
bmeynell opened this Issue Mar 10, 2012 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants
php app/console propel:fixtures:load --env=dev
[Propel] You are running the command: propel:fixtures:load  

Use connection named default in dev environment.
No SQL fixtures found.
No XML fixtures found.
Use connection named default in dev environment.
Fatal error: require(): Cannot redeclare class tablemap in /var/www/beta.myproject.com/src/vendor/symfony/src/Symfony/Component/ClassLoader/DebugUniversalClassLoader.php on line 56

Call Stack:
    0.0002     651192   1. {main}() /var/www/beta.myproject.com/app/console:0
    0.0144    3411864   2. Symfony\Component\Console\Application->run() /var/www/beta.myproject.com/app/console:20
    0.0163    3736880   3. Symfony\Bundle\FrameworkBundle\Console\Application->doRun() /var/www/beta.myproject.com/src/vendor/symfony/src/Symfony/Component/Console/Application.php:106
    0.0953   17373376   4. Symfony\Component\Console\Application->doRun() /var/www/beta.myproject.com/src/vendor/symfony/src/Symfony/Bundle/FrameworkBundle/Console/Application.php:77
    0.0975   17373376   5. Symfony\Component\Console\Command\Command->run() /var/www/beta.myproject.com/src/vendor/symfony/src/Symfony/Component/Console/Application.php:193
    0.0979   17374928   6. Propel\PropelBundle\Command\FixturesLoadCommand->execute() /var/www/beta.myproject.com/src/vendor/symfony/src/Symfony/Component/Console/Command/Command.php:237
    0.1001   17530040   7. Propel\PropelBundle\Command\FixturesLoadCommand->loadFixtures() /var/www/beta.myproject.com/src/vendor/bundles/Propel/PropelBundle/Command/FixturesLoadCommand.php:147
    0.1014   17723152   8. Propel\PropelBundle\DataFixtures\Loader\AbstractDataLoader->load() /var/www/beta.myproject.com/src/vendor/bundles/Propel/PropelBundle/Command/FixturesLoadCommand.php:183
    0.1014   17723544   9. Propel\PropelBundle\DataFixtures\AbstractDataHandler->loadMapBuilders() /var/www/beta.myproject.com/src/vendor/bundles/Propel/PropelBundle/DataFixtures/Loader/AbstractDataLoader.php:57
    2.2778   27694064  10. Propel\PropelBundle\DataFixtures\AbstractDataHandler->guessFullClassName() /var/www/beta.myproject.com/src/vendor/bundles/Propel/PropelBundle/DataFixtures/AbstractDataHandler.php:71
    2.2780   27695912  11. class_exists() /var/www/beta.myproject.com/src/vendor/bundles/Propel/PropelBundle/DataFixtures/AbstractDataHandler.php:102
    2.2780   27696464  12. Symfony\Component\ClassLoader\DebugUniversalClassLoader->loadClass() /var/www/beta.myproject.com/src/vendor/bundles/Propel/PropelBundle/DataFixtures/AbstractDataHandler.php:0
Member

havvg commented Mar 10, 2012

Do you have installed the vendors of the PropelBundle? If so, remove them from an actual project.

The issue is in the autoloader. This issue can be closed.

Owner

willdurand commented Apr 18, 2012

Ok, thanks Dustin :)

willdurand closed this Apr 18, 2012

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment