Pdf-preview problem #666

Closed
Fishever opened this Issue Oct 29, 2012 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants

Hi there. I kinda have a problem with pdf-preview. I'm using Thunderbird to manage several Email accounts. The weird thing is that pdf-preview works fine only with my imap account (gmail) and for all the other pop3 accounts it's not working at all (like hotmail). I can only see blank page even without tab title, just blank. When I move the mail to my gmail account and it works again......The error console shows "URIError: malformed URI sequence
chrome://conversations/content/pdfviewer/wrapper.js line: 122"
I'm only an usual user and can't figure out the reason.It's not a big issue but still I hope it can be fixed if it's possible. I'm using thunderbird 16.0.1 (chinese) with conversation version 2.5.2.

Owner

protz commented Oct 29, 2012

Ok, I'll try to look into it, I'm just completely busy right now, so if
you could possibly try to submit a patch (assuming you have the
skills), that would be awesome.

On Mon 29 Oct 2012 04:11:07 PM CDT, Fishever wrote:

Hi there. I kinda have a problem with pdf-preview. I'm using
Thunderbird to manage several Email accounts. The weird thing is that
pdf-preview works fine only with my imap account (gmail) and for all
the other pop3 accounts it's not working at all (like hotmail). I can
only see blank page even without tab title, just blank. When I move
the mail to my gmail account and it works again......The error console
shows "URIError: malformed URI sequence
chrome://conversations/content/pdfviewer/wrapper.js line: 122"
I'm only an usual user and can't figure out the reason.It's not a big
issue but still I hope it can be fixed if it's possible. I'm using
thunderbird 16.0.1 (chinese) with conversation version 2.5.2.


Reply to this email directly or view it on GitHub
protz#666.

sorry, Iike I said, just an usual user, don't think I have that skill......maybe it's just my computer.
Take your time, really not too big a thing. But if you would be able to take a look sometime in the future, would be very grateful.

Owner

protz commented Dec 12, 2012

I just tried this and I cannot reproduce, unfortunately.

  • If you move your email to another folder (e.g. a local folder), does it work there?
  • If you move it back to your pop3 folder, does it work again?
  • Are there any special characters in your attachment?
  • Does right-clicking on a folder then hitting "properties", then "repair this folder" help?

Thanks for the effort. For your questions:

  1. It doesn't work if I move my mail to another folder.
  2. No, it only works under my imap account. Once I move it to a pop3 account, it won't work. When I move it back (any folder under imap account) and it works again.
  3. I've tried several mails with pdf attachment (different languages, scan-file), they all only work under imap account.
  4. repair this folder doesn't help......

protz closed this Mar 25, 2015

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment