Thunderbird 31.0 Send mail button not responding #832

Closed
TitanKing opened this Issue Jul 24, 2014 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants
@TitanKing

After upgrading it became apparent that the "Send" but does nothing when replying to a mail. All settings in Gmail Conversation was adjusted with no success.

Using Xubuntu 14.04

@sunng87

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@sunng87

sunng87 Jul 24, 2014

👍 for this. Also the "to:" field is showing "please wait" forever.

sunng87 commented Jul 24, 2014

👍 for this. Also the "to:" field is showing "please wait" forever.

@TitanKing

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@TitanKing

TitanKing Jul 24, 2014

An update, I could find no workaround, so only solution was to disable gmail conversation at this point.

An update, I could find no workaround, so only solution was to disable gmail conversation at this point.

@Langosh6976

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@Langosh6976

Langosh6976 Jul 24, 2014

+1, same symptoms

+1, same symptoms

@protz

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@protz

protz Jul 24, 2014

Owner

Hi,

The newer version is pending approval from addons.mozilla.org ; you can download it from https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/54035/versions/ in the meanwhile.

Sorry for the inconvenience,

~ jonathan

Owner

protz commented Jul 24, 2014

Hi,

The newer version is pending approval from addons.mozilla.org ; you can download it from https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/54035/versions/ in the meanwhile.

Sorry for the inconvenience,

~ jonathan

@protz protz closed this Jul 24, 2014

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment