Skip to content
This repository

article.password not a String, but something else #48

Closed
Skudo opened this Issue · 4 comments

5 participants

Huy Dinh Frédéric de Villamil Johannes 'fish' Ziemke Thomas Lecavelier Matijs van Zuijlen
Huy Dinh

Date: Mon, 26 Sep 2011 19:10:35 -0500
From: henry74 henry74@gmail.com
To: Typo-list@rubyforge.org
Subject: [typo] errors with latest typo blog v 6.0.9

I downloaded the latest version and attempted to upgrade from 6.0.4.
I've tried it on both 1.8.7 and 1.9.2 and I've gotten similar but
different errors related to YAML. See below:

Ruby 1.8.7

ActionView::Template::Error (undefined method empty?' for
#<YAML::PrivateType:0xb5cf2118 @value="", @type_id="null">):
1: <% if article.password.nil? or article.password.empty? %>
2: <%= render 'articles/article_content', { :article => article } %>
3: <% else %>
4: <%= render 'articles/password_form', { :article => article } %>
app/views/articles/_protected_article_content.html.erb:1:in
_app_views_articles__protected_article_content_html_erb___984258178__622293848_3709598'
app/controllers/articles_controller.rb:211:in render_paginated_index'
app/controllers/articles_controller.rb:38:in
index'
app/controllers/articles_controller.rb:37:in `index'

Ruby 1.9.2

ActionView::Template::Error (undefined method empty?' for
#<Syck::PrivateType:0xbe42f18 @type_id="null", @value="">):
1: <% if article.password.nil? or article.password.empty? %>
2: <%= render 'articles/article_content', { :article => article } %>
3: <% else %>
4: <%= render 'articles/password_form', { :article => article } %>
app/views/articles/_protected_article_content.html.erb:1:in
_app_views_articles__protected_article_content_html_erb__815734403_99983130_96183190'
app/controllers/articles_controller.rb:211:in render_paginated_index'
app/controllers/articles_controller.rb:38:in
block (2 levels) in index'
app/controllers/articles_controller.rb:37:in `index'

Thoughts?

Johannes 'fish' Ziemke

Same here, already reported to fdv - he is working on it

Thomas Lecavelier
Owner
ook commented

If someone have a reproduce case, I can take care of it. I guess it's a migration problem and/or a default value problem.

Matijs van Zuijlen
Owner
mvz commented

This looks like the problem I fixed in commit 156b63b. Can you see if that fixes it for you?

Frédéric de Villamil
Owner
fdv commented

This was fixed with commit 5ae108a

Frédéric de Villamil fdv closed this
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.