'does not implement registration_endpoint' error on remote login #541

Closed
mrvdb opened this Issue Apr 4, 2013 · 6 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants

mrvdb commented Apr 4, 2013

Using : pump.io@0.3.0-alpha.1
Tried:

  1. e14n.com / Login
  2. Account on other server
  3. my mrb@qua.name webfinger

Error: qua.name does not implement registration_endpoint
at Function.Host.discover (/opt/pump.io/lib/model/host.js:146:30)
at next (/opt/pump.io/node_modules/step/lib/step.js:51:23)
at Function.hostmeta (/opt/pump.io/node_modules/webfinger/lib/webfinger.js:329:17)
at next (/opt/pump.io/node_modules/step/lib/step.js:51:23)
at Function.xrd2jrd (/opt/pump.io/node_modules/webfinger/lib/webfinger.js:149:17)
at next (/opt/pump.io/node_modules/step/lib/step.js:51:23)
at Parser.exports.Parser.Parser.parseString (/opt/pump.io/node_modules/xml2js/lib/xml2js.js:199:18)
at Parser.EventEmitter.emit (events.js:96:17)
at Object.exports.Parser.Parser.reset.saxParser.onclosetag (/opt/pump.io/node_modules/xml2js/lib/xml2js.js:183:24)
at emit (/opt/pump.io/node_modules/xml2js/node_modules/sax/lib/sax.js:589:33)

mrvdb commented Apr 4, 2013

On subsequent attempts, there is no response at all (in the example from e14n.com) and the request times out eventually. During this process I do not see any traffic coming in.
I have tried the above with and without the sockjs setting to 'true'

Contributor

evanp commented Apr 4, 2013

For security reasons, we check the HTTPS endpoints before we check the HTTP endpoints.

But your server is serving a different cert on the HTTPS port, for o.mrblog.nl.

It's probably because you're proxying, right?

mrvdb commented Apr 4, 2013

yes, i am proxying

mrvdb commented Apr 4, 2013

Disabling https temporarily does not seem to change anything. Are you saying only https is supported or am I misunderstanding.

Contributor

evanp commented Apr 5, 2013

@mrvdb no, HTTPS and HTTP are supported, but it tries HTTPS first.

mrvdb commented Apr 7, 2013

Pulled the git repository this morning. It works for my configuration now.

@evanp evanp closed this Jun 21, 2013

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment