Error with org2blog/wp-post-buffer-as-page #74

Closed
drrltodd opened this Issue Jan 9, 2012 · 2 comments

2 participants

@drrltodd

I have previously been able to post to my blog using org2blog, but hadn't written an entry in a while. Recently I tried, but when I ran org2blog/wp-post-buffer-as-page I got the following messages:

Exporting... [2 times]
HTML export done, pushed to kill ring and clipboard
Omitting...
Omitted 3 lines.
setq: Wrong type argument: char-or-string-p, nil

Previously posted articles show the same.

This is emacs 23.1.1 (on Ubuntu 10.11) and the latest org-mode and org2blog from git, but this doesn't seem to be a lot of information to work with... Is there a way to get a stack trace or something useful to figure out what is happening here?

@punchagan
Owner
@drrltodd

I have a link in my file that looks like [[file:../][Beginning Programming]] to navigate to a parent page (which the parent directory has a index.org file) -- this seems to work navigating in org-mode, and had been working if I built my static blog pages in a similar hierarchy. But not this is failing in metaweblog.el when computing file-name-extension.

Some other files are failing, where I also link to a directory that should have an index.org.

@drrltodd drrltodd closed this Jan 21, 2012
@drrltodd drrltodd reopened this Jan 21, 2012
@punchagan punchagan closed this in 83e6eba Feb 11, 2012
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment