New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

virtualenv 14.0.4 fails on Windows (casing issue) #858

Closed
xflr6 opened this Issue Jan 31, 2016 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@xflr6

xflr6 commented Jan 31, 2016

C:\Users\User\Desktop>virtualenv venv
Traceback (most recent call last):
[...]
  File "c:\program files\python27\lib\site-packages\virtualenv.py", line 992, in
 change_prefix
    (filename, prefixes)
AssertionError: Filename C:\program files\python27\lib\os.py does not start with
 any of these prefixes: ['c:\\program files\\python27']
C:\Users\User\Desktop>virtualenv --version
14.0.4

see also #857, #856, #815

@The-Compiler

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@The-Compiler

The-Compiler Feb 1, 2016

I just ran into the same issue FWIW.

The-Compiler commented Feb 1, 2016

I just ran into the same issue FWIW.

The-Compiler added a commit to qutebrowser/qutebrowser that referenced this issue Feb 1, 2016

@Ivoz

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Ivoz

Ivoz Feb 1, 2016

Member

I released 14.0.5 for this

Member

Ivoz commented Feb 1, 2016

I released 14.0.5 for this

@Ivoz Ivoz closed this Feb 1, 2016

@The-Compiler

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@The-Compiler

The-Compiler Feb 1, 2016

Thanks! I can confirm it's fixed with 14.0.5.

The-Compiler commented Feb 1, 2016

Thanks! I can confirm it's fixed with 14.0.5.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment