Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

magnet links stalled until qbit restart #10632

Open
wizarduss opened this issue May 12, 2019 · 14 comments

Comments

Projects
None yet
@wizarduss
Copy link

commented May 12, 2019

Please provide the following information

qBittorrent version and Operating System

qbit torrent 4.1.6, windows 10 pro

What is the problem

Any torrent opened via magnet link consistently has status: stalled. When I restart qbit torrent after adding a magnet link, it works near instantly

What is the expected behavior

Torrent being downloaded

Steps to reproduce

Start any magnet link, nothing happens
restart qbittorrent with magnet link added, starts downloading

Extra info(if any)

Torrent files aren't impacted.

@anymate98

This comment has been minimized.

Copy link

commented May 13, 2019

I also found this problem too. The client stalls for 5 to 7 minutes and works well every time after update.

@onmyouji

This comment has been minimized.

Copy link

commented May 13, 2019

I have the same problem

qBittorrent version 4.1.6 64-bit
Windows 10 Home 64-bit Version 1709 (OS Build 16299.1087)

@lucky1luc

This comment has been minimized.

Copy link

commented May 13, 2019

For me Magnet links do not work at all, I have to "copy link location", then go to qbittorrent, press add torrent from link, see that the link is filled out, and press OK

After OK, the download starts, it does not stall.

I have QBittorrent 4.1.6 x64 on Windows 10 (1809)

@dexslab

This comment has been minimized.

Copy link

commented May 13, 2019

i can confirm this issue as well but they remain stalled even after restarting and manipulating the alternative download speed switch

@cobrabay

This comment has been minimized.

Copy link

commented May 13, 2019

I'm getting the same issue on MacOS Mojave (10.14.3), using qBittorent v4.1.6 (64-bit). Every magnet link that is newly added stays stalled until I quit and restart qB.

@ParasiteB

This comment has been minimized.

Copy link

commented May 13, 2019

I'm having exactly the same problem. New torrents added stay stalled until I restart, even after a fresh reinstall of qB. Windows 10 Pro 64-bit.

@Nutjob

This comment has been minimized.

Copy link

commented May 14, 2019

Got the same problem, using qBittorrent v4.1.6 x64 on Ubuntu 18.04.2

@Lash78

This comment has been minimized.

Copy link

commented May 14, 2019

I have the same issue with magnet links but not everytime. Stay stalled… in the peer list there are many 0.0% peers and "I" flags, no "D" or "d" flags. They want to download from me?
Sometimes after 7-8 minutes it starts downloading. Restart client or remove and add same magnet link usually works too.

@Ryrynz

This comment has been minimized.

Copy link

commented May 16, 2019

Does Sledge's v4 build resolve this at all as well?https://builds.shiki.hu/temp/qbittorrent_4.1.6_x64_for_issue_10581_v4.7z

@Lash78

This comment has been minimized.

Copy link

commented May 16, 2019

No, that build does not solve this problem.

@lucky1luc

This comment has been minimized.

Copy link

commented May 16, 2019

It solves my problem, magnet links get added to qbittorrent again and start downloading immediately

@Radagast

This comment has been minimized.

Copy link

commented May 17, 2019

Does Sledge's v4 build resolve this at all as well?https://builds.shiki.hu/temp/qbittorrent_4.1.6_x64_for_issue_10581_v4.7z

Unfortunately, this build only fixes 10581 and has no effect on the issue here.

@ghost

This comment has been minimized.

Copy link

commented May 19, 2019

I'm having the same issue (Windows 10 1803 with the latest patch) and even restarting or reverting back to v 4.1.5 won't help. The torrent shows in the list as "downloading" but never moves beyond 0%. Qbittorrent windows firewall exception is on, connection settings for QB shows use qbittorrent for magnet links is ticked under the File Association tab. It briefly worked two days ago when the torrents took several minutes to start but now it's permanently stalled. What I don't understand that even with v 4.1.5 it's no longer working. (latest v4 build of 4.1.6 does nothing for me, unfortunately)

@1legendd

This comment has been minimized.

Copy link

commented May 26, 2019

have the same issue

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.