Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Qbit crashes when starting the program by opening a torrent File #10642

Open
zeon2017 opened this issue May 14, 2019 · 7 comments

Comments

Projects
None yet
5 participants
@zeon2017
Copy link

commented May 14, 2019

Please provide the following information

qBittorrent version and Operating System

Qbit 4.1.6-64 Bit Version
Windows 10 Home Version 1803 & Build 17134.75

What is the problem

Crashes when adding a torrent at first start
Note- 1) Occurs when Qbit autostarts while adding the torrent
2) Qbit not running before this action

What is the expected behavior

Qbit Autostarts and Torrent loads

Steps to reproduce

1- Qbit should not be running
2- Start Qbit by adding a torrent
3- Bug- Qbit Crashes

Extra info(if any)

1- Occurs only at first start of the program
2- Occurred only in this version of Qbit
3- Doesn't occur when we try to load a torrent a second time after the crash.

@thalieht

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented May 14, 2019

Possible duplicate of #10581

@thalieht thalieht added the Crash label May 14, 2019

@zeon2017

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented May 14, 2019

Not a duplicate, #10581 issue states that the Qbit client doesn't run, The issue that I am facing is that it runs but fails to start once when trying to start the client by starting it using a torrent file.
-> Qbit runs fine after the first failed start of the client.
-> My client is set to not autostart with windows logon.
-> So when I try to open a torrent file to start the client and add the torrent, it crashes on the first start, but works fine after that.

@zeon2017

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented May 14, 2019

Possible duplicate of #10581

Not a duplicate, #10581 issue states that the Qbit client doesn't run, The issue that I am facing is that it runs but crashes once when trying to start the client by starting it using a torrent file.
-> Qbit runs fine after the first failed start of the client.
-> My client is set to not autostart with windows logon.
-> So when I try to open a torrent file to start the client and add the torrent, it crashes on the first start, but works fine after that.

@ThiagoScala

This comment has been minimized.

Copy link

commented May 14, 2019

Mine starts to automatic closes too. i Installed the 32bits on top of the 64 one i had and looks like is working properly

@Lhorzz

This comment has been minimized.

Copy link

commented May 14, 2019

Temporary fix I found was to install the 32bit version if you have the 64bit one. Works fine now.

@zeon2017

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented May 15, 2019

Temporary fix I found was to install the 32bit version if you have the 64bit one. Works fine now.

Thank You :). Not a big issue for me, I can click twice, just wanted to notify the bug.

Mine starts to automatic closes too. i Installed the 32bits on top of the 64 one i had and looks like is working properly

Thank You :)

@karanssh

This comment has been minimized.

Copy link

commented May 15, 2019

Just wanted to chime in here and state that I am having the same issue.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.