New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Report says 0% test coverage #4

Closed
timmutton opened this Issue Feb 26, 2018 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@timmutton

timmutton commented Feb 26, 2018

Ive cloned the repo and run ./gradlew clean jacocoTestReport and the resulting app/build/reports/coverage/debug/net.rafaeltoledo.coverage/index.html report says 0% test coverage

@rafaeltoledo

This comment has been minimized.

Owner

rafaeltoledo commented Feb 26, 2018

The unified report path will be /app/build/reports/jacoco/jacocoTestReport/html/index.html. The report from the coverage folder is the result of the execution of the instrumented tests only. Running it on any emulator and my personal device (a first gen Pixel), shows the coverage right.

Historically, I found some devices (mostly of them, from Samsung) where the Jacoco instrumentation doesn't work, and as consequence, there's no coverage data from executions on such devices.

@timmutton

This comment has been minimized.

timmutton commented Feb 26, 2018

ah, correct on both accounts. I was looking in the wrong place, and using a samsung device

@timmutton timmutton closed this Feb 26, 2018

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment