No console log errors when attribute is not in attr_accessible list #16

Closed
ctilley83 opened this Issue Apr 25, 2013 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@ctilley83

When submitting a form, submission silently fails. "can't mass-assign protected attributes for Model: attribute" error is not displayed.

@rafaelfranca

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@rafaelfranca

rafaelfranca Jun 29, 2013

Owner

How can I reproduce this issue?

Owner

rafaelfranca commented Jun 29, 2013

How can I reproduce this issue?

@jk779

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@jk779

jk779 Aug 1, 2013

I'm having this Issue too, but in Rspec tests. The mass assigntment silently fails:

class Task < ActiveRecord::Base
  attr_protected :user
  validates :user, :presence
end
Task.new(user: create(:user)).save!

==> 
ActiveRecord::RecordInvalid:
       Validation failed: User can't be blank

jk779 commented Aug 1, 2013

I'm having this Issue too, but in Rspec tests. The mass assigntment silently fails:

class Task < ActiveRecord::Base
  attr_protected :user
  validates :user, :presence
end
Task.new(user: create(:user)).save!

==> 
ActiveRecord::RecordInvalid:
       Validation failed: User can't be blank
@rafaelfranca

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@rafaelfranca

rafaelfranca Mar 10, 2014

Owner

We will need a way to reproduce the issue. Until we have I'm closing it.

Thank you so much for reporting.

Owner

rafaelfranca commented Mar 10, 2014

We will need a way to reproduce the issue. Until we have I'm closing it.

Thank you so much for reporting.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment