header changes in a middleware are not seen in ActionDispatch::TestResponse.headers #10346

Closed
joker-777 opened this Issue Apr 25, 2013 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants
@joker-777

I set the 'Content-Language' of the response header in a middleware.
But I can't find it when I try to test it.

@pixeltrix

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@pixeltrix

pixeltrix Apr 26, 2013

Member

Can you post an example failing test ?

Member

pixeltrix commented Apr 26, 2013

Can you post an example failing test ?

@JonRowe

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@JonRowe

JonRowe Jun 22, 2013

Contributor

Is this still an issue? Did you ever get around to creating a publishable failing test @joker-777 ?

Contributor

JonRowe commented Jun 22, 2013

Is this still an issue? Did you ever get around to creating a publishable failing test @joker-777 ?

@steveklabnik

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@steveklabnik

steveklabnik Jun 22, 2013

Member

Yup! After two months with no example, I'm giving this a close.

@joker-777 , if you can give us a reproducible case, we'd be happy to take a look, but without a way to reproduce, we can't help :/ Even an application would help here.

Member

steveklabnik commented Jun 22, 2013

Yup! After two months with no example, I'm giving this a close.

@joker-777 , if you can give us a reproducible case, we'd be happy to take a look, but without a way to reproduce, we can't help :/ Even an application would help here.

@joker-777

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@joker-777

joker-777 Jun 24, 2013

Hi, I'm sorry...the last couple of weeks I was just really busy. I'll try to create an example as soon as I can...

Hi, I'm sorry...the last couple of weeks I was just really busy. I'll try to create an example as soon as I can...

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment