Fix sprockets warnings #2598

Closed
josh opened this Issue Aug 20, 2011 · 7 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants
@josh
Member

josh commented Aug 20, 2011

Just released sprockets beta 14 and forget I deprecated some stuff that I need to update in Rails.

Everything should still be working, just need to change some things around in Rails to shut up the warnings.

@ghost ghost assigned josh Aug 20, 2011

@josh josh closed this in 63d3809 Aug 21, 2011

@erwin16

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@erwin16

erwin16 Aug 22, 2011

so , for people using Rails 3.1.rc6, nothing to do just wait for 3.1 release end of month ? right ?

erwin16 commented Aug 22, 2011

so , for people using Rails 3.1.rc6, nothing to do just wait for 3.1 release end of month ? right ?

@josh

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@josh

josh Aug 22, 2011

Member

You can use rails/3-1-stable or use an older version of sprockets.

Member

josh commented Aug 22, 2011

You can use rails/3-1-stable or use an older version of sprockets.

arunagw pushed a commit to arunagw/rails that referenced this issue Aug 22, 2011

@ghost

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ghost

ghost Aug 24, 2011

whats the story on this? still getting Sprockets::Environment#static_root is deprecated with RC6. Cheers! Jason

ghost commented Aug 24, 2011

whats the story on this? still getting Sprockets::Environment#static_root is deprecated with RC6. Cheers! Jason

@erwin16

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@erwin16

erwin16 Aug 24, 2011

even w Rails3.1-stable ? .. I am moving to it now

erwin16 commented Aug 24, 2011

even w Rails3.1-stable ? .. I am moving to it now

@ghost

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@ghost

ghost Aug 24, 2011

Haven't tried 3.1-stable let me know how it goes for you :-)

ghost commented Aug 24, 2011

Haven't tried 3.1-stable let me know how it goes for you :-)

@kirs

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@kirs

kirs Aug 30, 2011

Member

Was it fixed in rc8?

Member

kirs commented Aug 30, 2011

Was it fixed in rc8?

@JangoSteve

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@JangoSteve

JangoSteve Aug 30, 2011

Member

This issue appears to have been fixed in rc8 for me. If I use anything older than rc8, I have to downgrade to sprockets 2.0.0.beta.15 at the latest.

Member

JangoSteve commented Aug 30, 2011

This issue appears to have been fixed in rc8 for me. If I use anything older than rc8, I have to downgrade to sprockets 2.0.0.beta.15 at the latest.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment