Random segmentation faults when precompiling assets on Ruby 2.0.0 #9608

Closed
morgoth opened this Issue Mar 8, 2013 · 6 comments

Comments

Projects
None yet
6 participants
Contributor

morgoth commented Mar 8, 2013

I'm getting random segmentation faults when precompiling assets on Ruby 2.0.0 and Rails 2.3.13.rc2. This started appearing after switch to Ruby 2.0.0.

I cannot reproduce it on my local machine, but it often happens when deploying to Heroku (maybe @hone observed something similar).

Not sure which project bug tracker should it be reported, but I'm posting it here as rails community should have biggest knowledge in this topic. Switch to sprockets 2.2.2.backport1 version didn't help as @josh suggested in #9492

Here is a stacktrace: https://gist.github.com/morgoth/a63eb1feebf5139e9537

Member

sikachu commented Mar 8, 2013

Have you reported this bug to Redmine? I think there might be some bug in Ruby itself regarding Tempfile handling.

Have the same error. It randomly occurs both locally and on our build server. On the build server it is always in the assets precompilation steps it segfaults.

snippet from trace: https://gist.github.com/MadsBuus/5446038

I can also report the same issue: https://gist.github.com/cloud8421/5489442

judofyr commented May 13, 2013

This is probably a dup of https://bugs.ruby-lang.org/issues/8100

Member

steveklabnik commented Jun 23, 2013

Yup. Until we can prove that this is a Rails issue, I'm closing.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment