New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Crash on dedicated server #835

Closed
carstorm opened this Issue Jan 7, 2017 · 7 comments

Comments

4 participants
@carstorm

carstorm commented Jan 7, 2017

Issue description: After updating from 1.2.12 to current (1.2.16) it crashes on startup. Client starts and plays fine.

Version (Make sure you are on the latest version before reporting):

  • Minecraft: 1.10.2
  • Forge: 12.18.3.2185
  • Refined Storage: 1.2.16

Does this issue occur on a server? Yes, only on dedicated server.

If a (crash)log is relevant for this issue, link it here:

http://pastebin.com/f143bmw5

@raoulvdberge

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@raoulvdberge

raoulvdberge Jan 7, 2017

Owner

I can't reproduce this. The crash report doesn't make sense either. Can you reproduce this bug with just RS installed?

Owner

raoulvdberge commented Jan 7, 2017

I can't reproduce this. The crash report doesn't make sense either. Can you reproduce this bug with just RS installed?

@carstorm

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@carstorm

carstorm Jan 7, 2017

Can't reproduce with just RS, will hold off updating it since old version worked fine.

carstorm commented Jan 7, 2017

Can't reproduce with just RS, will hold off updating it since old version worked fine.

@way2muchnoise

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@way2muchnoise

way2muchnoise Jan 7, 2017

Collaborator

Real odd, maybe try re-downloading the mod? Might be some weird issue.

Collaborator

way2muchnoise commented Jan 7, 2017

Real odd, maybe try re-downloading the mod? Might be some weird issue.

@raoulvdberge

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@raoulvdberge

raoulvdberge Jan 9, 2017

Owner

I don't think this is an RS issue, someone is modifying existing Forge classes...

Owner

raoulvdberge commented Jan 9, 2017

I don't think this is an RS issue, someone is modifying existing Forge classes...

@carstorm

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@carstorm

carstorm Jan 9, 2017

The crash gave a world coordinate so I went there and discovered its a importer connect to a "stone separator" from the "calculator" mod. Here is an image on the working, in production server:
image

carstorm commented Jan 9, 2017

The crash gave a world coordinate so I went there and discovered its a importer connect to a "stone separator" from the "calculator" mod. Here is an image on the working, in production server:
image

@raoulvdberge

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@raoulvdberge

raoulvdberge Jan 9, 2017

Owner

The crash says:

java.lang.AbstractMethodError
    at com.raoulvdberge.refinedstorage.tile.TileImporter.updateNode(TileImporter.java:75)

Which points at this line:

ItemStack stack = handler.getStackInSlot(currentSlot);

The java.lang.AbstractMethodError either means:

  • the method IItemHandler#getStackInSlot doesn't exist
  • the method takes different arguments

Either way, that doesn't make sense.

Owner

raoulvdberge commented Jan 9, 2017

The crash says:

java.lang.AbstractMethodError
    at com.raoulvdberge.refinedstorage.tile.TileImporter.updateNode(TileImporter.java:75)

Which points at this line:

ItemStack stack = handler.getStackInSlot(currentSlot);

The java.lang.AbstractMethodError either means:

  • the method IItemHandler#getStackInSlot doesn't exist
  • the method takes different arguments

Either way, that doesn't make sense.

@xilcoy

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@xilcoy

xilcoy Mar 13, 2018

FYI in case somebody else encounters this...

Someone on my server just hit this too.
I upgraded Sonar-Core (used by Calculator). Guessing this is the commit that fixed it: SonarSonic/Sonar-Core@6f085a2

xilcoy commented Mar 13, 2018

FYI in case somebody else encounters this...

Someone on my server just hit this too.
I upgraded Sonar-Core (used by Calculator). Guessing this is the commit that fixed it: SonarSonic/Sonar-Core@6f085a2

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment