Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Doesn't work after upgrading to 4.1.0: Unknown custom element: <VueContext> #40

Closed
2-5 opened this issue Oct 12, 2019 · 7 comments
Closed

Doesn't work after upgrading to 4.1.0: Unknown custom element: <VueContext> #40

2-5 opened this issue Oct 12, 2019 · 7 comments
Labels
bug

Comments

@2-5
Copy link

@2-5 2-5 commented Oct 12, 2019

After upgrading from 4.0.3 to 4.1.0, VueContext doesn't work anymore.

The console shows the following error when loading the app:

vue.runtime.esm.js:619 [Vue warn]: Unknown custom element: <VueContext> - did you register the component correctly? For recursive components, make sure to provide the "name" option.

And the menu doesn't show up, instead I get this error:

Uncaught TypeError: open is not a function

@xrnv2

This comment has been minimized.

Copy link

@xrnv2 xrnv2 commented Oct 16, 2019

Thanks for information, got same error with newest version (4.1.0) and after downgrade to 4.0.3 everything works fine.

@songsng

This comment has been minimized.

Copy link

@songsng songsng commented Oct 18, 2019

me too

@mbasnap

This comment has been minimized.

Copy link

@mbasnap mbasnap commented Oct 19, 2019

same problem

1 similar comment
@renattonl

This comment has been minimized.

Copy link

@renattonl renattonl commented Oct 19, 2019

same problem

@steven-jeanneret

This comment has been minimized.

Copy link

@steven-jeanneret steven-jeanneret commented Oct 19, 2019

Same here.

@rawilk

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

@rawilk rawilk commented Oct 20, 2019

I am aware of the issue and will be resolving it hopefully soon. I figured out it's because I added sass to my build, which for some reason is breaking the component.

Sorry for any issues this has caused.

@rawilk

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

@rawilk rawilk commented Oct 20, 2019

Should be taken care of now.

@rawilk rawilk closed this Oct 20, 2019
@rawilk rawilk added the bug label Oct 20, 2019
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
7 participants
You can’t perform that action at this time.