Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

Already on GitHub? Sign in to your account

100% cpu usage in v0.4 #275

Closed
marcj opened this Issue Feb 23, 2014 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants

marcj commented Feb 23, 2014

With the example code of the react website I get 100% cpu usage.

Works fine with <= v0.3.3.

My setup:

  • PHP 5.4.4-14+deb7u7
  • Debian 7.1

It happens exactly at the last line. Immediately after the start.

//Edit, additional info: The server answers "Hello World", so I believe it works as it should but with 100% cpu at one core.

Baachi commented Feb 24, 2014

Related to #273 ?

@clue clue added a commit to clue-labs/react that referenced this issue Feb 26, 2014

@clue clue Fix 100% cpu usage for idle StreamSelectLoop with no timers.
A null timeout must not be multiplied by an integer.
Fixes #275
9986ee3

@cboden cboden added this to the v0.4.1 milestone Feb 26, 2014

@cboden cboden self-assigned this Feb 26, 2014

Got same 100% on production. =(

Owner

cboden commented Mar 12, 2014

Issues #276 and #273 will resolve this issue. There is one unit test left failing on #276 on some versions of PHP 5.3 - once that is resolved we can tag 3.4. I might merge these for 4.1 in the mean time though.

@cboden cboden closed this Mar 30, 2014

@staabm staabm referenced this issue in php-pm/php-pm May 4, 2014

Closed

Dependencies are locked #8

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment