New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Updated Realm Version not supporting to view Realm Data using Stetho-Realm #3700

Open
bsmn99 opened this Issue Oct 26, 2016 · 30 comments

Comments

Projects
None yet
@bsmn99

bsmn99 commented Oct 26, 2016

I just love to use Realm and waiting for Windows version of Realm Browser, currently using Stetho for viewing Data in chrome Browser.

I used Realm version 0.87 till some days ago, all the thing is perfect. But recently updated to the latest Realm Version and from there on its Stopped the support when using the Stetho.

It says "Detached from the target" when i click the Realm Database name Expanding Web SQL. Every Time the same thing happens, Please help me to get rid of this error. The only way also now closed to view the Database of Realm.. How to resolve this?

Version of Realm and tooling

Realm version(s): 2.0.2

Realm sync feature enabled: yes

Android Studio version: 2.2.2

image

@Zhuinden

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Zhuinden

Zhuinden Oct 26, 2016

Contributor

Did you also update Stetho-Realm?

Contributor

Zhuinden commented Oct 26, 2016

Did you also update Stetho-Realm?

@bsmn99

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@bsmn99

bsmn99 Oct 26, 2016

No, it was the version when i started using stetho.. Let me check any update in stetho

bsmn99 commented Oct 26, 2016

No, it was the version when i started using stetho.. Let me check any update in stetho

@bsmn99

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@bsmn99

bsmn99 Oct 26, 2016

After updated the stetho Library, Now the error is gone, but when i expand the Database.Realm it just the icon is expanding but no Table is shown.

bsmn99 commented Oct 26, 2016

After updated the stetho Library, Now the error is gone, but when i expand the Database.Realm it just the icon is expanding but no Table is shown.

@Zhuinden

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Zhuinden

Zhuinden Oct 26, 2016

Contributor

I mean not just stetho, but https://github.com/uPhyca/stetho-realm

Contributor

Zhuinden commented Oct 26, 2016

I mean not just stetho, but https://github.com/uPhyca/stetho-realm

@bsmn99

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@bsmn99

bsmn99 Oct 27, 2016

Am using only https://github.com/uPhyca/stetho-realm in Android. There is no need of using stetho, but still the issue occurs, No Table is showing when expanding the Database.Realm

bsmn99 commented Oct 27, 2016

Am using only https://github.com/uPhyca/stetho-realm in Android. There is no need of using stetho, but still the issue occurs, No Table is showing when expanding the Database.Realm

@cmelchior

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@cmelchior

cmelchior Oct 27, 2016

Contributor

@zaki50 do you know anything about this?

Contributor

cmelchior commented Oct 27, 2016

@zaki50 do you know anything about this?

@cmelchior cmelchior added the T:Help label Oct 27, 2016

@bsmn99

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@bsmn99

bsmn99 Oct 27, 2016

@zaki50 The exact problem is,
i run the application, inspecting the app with chrome://inspect/#devices

The Database.Realm is showing in Web SQL section,
1

When i try to expand the Database its not showing the Table's, instead it just expands the icon itself.
2

Later i closed the Inspect window then again inspected the app, now its showing default.realm Database as Extra, i didn't use any default database in my app.
3

Even now also Table's not showing. Help me with this issue, i hope for all who is using latest Realm will surely Encounter this issue.

bsmn99 commented Oct 27, 2016

@zaki50 The exact problem is,
i run the application, inspecting the app with chrome://inspect/#devices

The Database.Realm is showing in Web SQL section,
1

When i try to expand the Database its not showing the Table's, instead it just expands the icon itself.
2

Later i closed the Inspect window then again inspected the app, now its showing default.realm Database as Extra, i didn't use any default database in my app.
3

Even now also Table's not showing. Help me with this issue, i hope for all who is using latest Realm will surely Encounter this issue.

@zaki50

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@zaki50

zaki50 Oct 27, 2016

Contributor

@bsmn99 Could you provide a code that creates RealmConfiguration object in your application?

Contributor

zaki50 commented Oct 27, 2016

@bsmn99 Could you provide a code that creates RealmConfiguration object in your application?

@bsmn99

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@bsmn99

bsmn99 Oct 28, 2016

@zaki50 here is the configuration, its very simple too..

Realm.init(this); RealmConfiguration realmConfiguration = new RealmConfiguration.Builder() .name("Database.realm") .schemaVersion(8) .build(); Realm.setDefaultConfiguration(realmConfiguration);

bsmn99 commented Oct 28, 2016

@zaki50 here is the configuration, its very simple too..

Realm.init(this); RealmConfiguration realmConfiguration = new RealmConfiguration.Builder() .name("Database.realm") .schemaVersion(8) .build(); Realm.setDefaultConfiguration(realmConfiguration);

@bsmn99 bsmn99 changed the title from Updated Realm Version not supporting to view Realm Data in Chrome Browser to Updated Realm Version not supporting to view Realm Data using Stetho-Realm Oct 31, 2016

@bsmn99

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@bsmn99

bsmn99 Oct 31, 2016

@zaki50 What happened? Still issue persist.. help me please..

Am getting this exception stack trace while inspecting Realm in chrome with stetho-realm

D/ChromeDevtoolsServer: onOpen D/ChromeDevtoolsServer: Method not implemented: Not implemented: Page.canEmulate D/ChromeDevtoolsServer: Method not implemented: Not implemented: Console.setTracingBasedTimeline I/ResponseBodyFileManager: Cleaned up temporary network files. D/ChromeDevtoolsServer: Method not implemented: Not implemented: Debugger.setAsyncCallStackDepth D/ChromeDevtoolsServer: Method not implemented: Not implemented: Debugger.skipStackFrames D/ChromeDevtoolsServer: Method not implemented: Not implemented: Runtime.enable D/ChromeDevtoolsServer: Method not implemented: Not implemented: Worker.enable D/ChromeDevtoolsServer: Method not implemented: Not implemented: Timeline.enable D/ChromeDevtoolsServer: Method not implemented: Not implemented: IndexedDB.enable D/ChromeDevtoolsServer: Method not implemented: Not implemented: Page.getNavigationHistory D/ChromeDevtoolsServer: Method not implemented: Not implemented: Worker.setAutoconnectToWorkers D/ChromeDevtoolsServer: Method not implemented: Not implemented: IndexedDB.requestDatabaseNames Method not implemented: Not implemented: Page.getNavigationHistory D/ChromeDevtoolsServer: Method not implemented: Not implemented: ApplicationCache.enable D/ChromeDevtoolsServer: Method not implemented: Not implemented: ApplicationCache.getFramesWithManifests D/ChromeDevtoolsServer: onClose: reason=1011 EOF while reading

bsmn99 commented Oct 31, 2016

@zaki50 What happened? Still issue persist.. help me please..

Am getting this exception stack trace while inspecting Realm in chrome with stetho-realm

D/ChromeDevtoolsServer: onOpen D/ChromeDevtoolsServer: Method not implemented: Not implemented: Page.canEmulate D/ChromeDevtoolsServer: Method not implemented: Not implemented: Console.setTracingBasedTimeline I/ResponseBodyFileManager: Cleaned up temporary network files. D/ChromeDevtoolsServer: Method not implemented: Not implemented: Debugger.setAsyncCallStackDepth D/ChromeDevtoolsServer: Method not implemented: Not implemented: Debugger.skipStackFrames D/ChromeDevtoolsServer: Method not implemented: Not implemented: Runtime.enable D/ChromeDevtoolsServer: Method not implemented: Not implemented: Worker.enable D/ChromeDevtoolsServer: Method not implemented: Not implemented: Timeline.enable D/ChromeDevtoolsServer: Method not implemented: Not implemented: IndexedDB.enable D/ChromeDevtoolsServer: Method not implemented: Not implemented: Page.getNavigationHistory D/ChromeDevtoolsServer: Method not implemented: Not implemented: Worker.setAutoconnectToWorkers D/ChromeDevtoolsServer: Method not implemented: Not implemented: IndexedDB.requestDatabaseNames Method not implemented: Not implemented: Page.getNavigationHistory D/ChromeDevtoolsServer: Method not implemented: Not implemented: ApplicationCache.enable D/ChromeDevtoolsServer: Method not implemented: Not implemented: ApplicationCache.getFramesWithManifests D/ChromeDevtoolsServer: onClose: reason=1011 EOF while reading

@bsmn99

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@bsmn99

bsmn99 Nov 2, 2016

@cmelchior i have explained the exact issue clearly to @zaki50

bsmn99 commented Nov 2, 2016

@cmelchior i have explained the exact issue clearly to @zaki50

@zaki50

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@zaki50

zaki50 Nov 7, 2016

Contributor

@bsmn99 Thanks. I'll check it.

Contributor

zaki50 commented Nov 7, 2016

@bsmn99 Thanks. I'll check it.

@mlostekk

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@mlostekk

mlostekk Nov 8, 2016

Having the same. It works fine when i only use the "default.realm" database filename. If i use a custom name it does not show any content

mlostekk commented Nov 8, 2016

Having the same. It works fine when i only use the "default.realm" database filename. If i use a custom name it does not show any content

@sureshjoshi

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@sureshjoshi

sureshjoshi Nov 21, 2016

There is an outstanding PR which should solve this: uPhyca/stetho-realm#38

sureshjoshi commented Nov 21, 2016

There is an outstanding PR which should solve this: uPhyca/stetho-realm#38

@beeender beeender removed the T:Help label Dec 26, 2016

@nikiizvorski

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@nikiizvorski

nikiizvorski Jan 20, 2017

There is currently no way possible to view anything from Realm with any of the options that thy provide at this point i personally tested all of them on emulator and a physical device and nothing works! If you are on a mac nothing works at all....Even there are a lot strange things about realm...

The purpose and the idea sounds awesome but i still cannot find a way to actually use it as it have to be used since there is no logical way....

No AutoInc? Seriously? You have to implement all of it your self and on the end of that doesn't work since there is no RealmArray it i only RealmList and you have to implement all of it on hand so my questions will be is there any way possible for this to be used? I have a class which contains a nested class and that class is an Array.

Please would love to get some answers on this.

nikiizvorski commented Jan 20, 2017

There is currently no way possible to view anything from Realm with any of the options that thy provide at this point i personally tested all of them on emulator and a physical device and nothing works! If you are on a mac nothing works at all....Even there are a lot strange things about realm...

The purpose and the idea sounds awesome but i still cannot find a way to actually use it as it have to be used since there is no logical way....

No AutoInc? Seriously? You have to implement all of it your self and on the end of that doesn't work since there is no RealmArray it i only RealmList and you have to implement all of it on hand so my questions will be is there any way possible for this to be used? I have a class which contains a nested class and that class is an Array.

Please would love to get some answers on this.

@Zhuinden

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Zhuinden

Zhuinden Jan 20, 2017

Contributor

@nikiizvorski map your array into a RealmList and save it with realm.copyToRealmOrUpdate()

Contributor

Zhuinden commented Jan 20, 2017

@nikiizvorski map your array into a RealmList and save it with realm.copyToRealmOrUpdate()

@nikiizvorski

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@nikiizvorski

nikiizvorski Jan 20, 2017

Nope that is not going to work you can try yourself. Here you go try this:

http://api.fixer.io/latest?base=EUR

nikiizvorski commented Jan 20, 2017

Nope that is not going to work you can try yourself. Here you go try this:

http://api.fixer.io/latest?base=EUR

@Zhuinden

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Zhuinden

Zhuinden Jan 20, 2017

Contributor

JSON is this

{
	"base": "EUR",
	"date": "2017-01-19",
	"rates": {
		"AUD": 1.4113,
		"BGN": 1.9558,
		"BRL": 3.4223,
		"CAD": 1.4169,
		"CHF": 1.0729,
		"CNY": 7.3241,
		"CZK": 27.021,
		"DKK": 7.436,
		"GBP": 0.86555,
		"HKD": 8.2762,
		"HRK": 7.521,
		"HUF": 308.4,
		"IDR": 14266.0,
		"ILS": 4.0669,
		"INR": 72.688,
		"JPY": 122.23,
		"KRW": 1255.9,
		"MXN": 23.444,
		"MYR": 4.7462,
		"NOK": 9.0193,
		"NZD": 1.4857,
		"PHP": 53.405,
		"PLN": 4.3728,
		"RON": 4.4928,
		"RUB": 63.58,
		"SEK": 9.5478,
		"SGD": 1.5216,
		"THB": 37.759,
		"TRY": 4.0747,
		"USD": 1.0668,
		"ZAR": 14.506
	}
}

GSON needs this

    package com.example;

    import com.google.gson.annotations.Expose;
    import com.google.gson.annotations.SerializedName;

    public class Response {
        @SerializedName("base")
        @Expose
        public String base;
        @SerializedName("date")
        @Expose
        public String date;
        @SerializedName("rates")
        @Expose
        public Rates rates;

    public class Rates {
        @SerializedName("AUD")
        @Expose
        public Double aUD;
        @SerializedName("BGN")
        @Expose
        public Double bGN;
        @SerializedName("BRL")
        @Expose
        public Double bRL;
        @SerializedName("CAD")
        @Expose
        public Double cAD;
        @SerializedName("CHF")
        @Expose
        public Double cHF;
        @SerializedName("CNY")
        @Expose
        public Double cNY;
        @SerializedName("CZK")
        @Expose
        public Double cZK;
        @SerializedName("DKK")
        @Expose
        public Double dKK;
        @SerializedName("GBP")
        @Expose
        public Double gBP;
        @SerializedName("HKD")
        @Expose
        public Double hKD;
        @SerializedName("HRK")
        @Expose
        public Double hRK;
        @SerializedName("HUF")
        @Expose
        public Double hUF;
        @SerializedName("IDR")
        @Expose
        public Double iDR;
        @SerializedName("ILS")
        @Expose
        public Double iLS;
        @SerializedName("INR")
        @Expose
        public Double iNR;
        @SerializedName("JPY")
        @Expose
        public Double jPY;
        @SerializedName("KRW")
        @Expose
        public Double kRW;
        @SerializedName("MXN")
        @Expose
        public Double mXN;
        @SerializedName("MYR")
        @Expose
        public Double mYR;
        @SerializedName("NOK")
        @Expose
        public Double nOK;
        @SerializedName("NZD")
        @Expose
        public Double nZD;
        @SerializedName("PHP")
        @Expose
        public Double pHP;
        @SerializedName("PLN")
        @Expose
        public Double pLN;
        @SerializedName("RON")
        @Expose
        public Double rON;
        @SerializedName("RUB")
        @Expose
        public Double rUB;
        @SerializedName("SEK")
        @Expose
        public Double sEK;
        @SerializedName("SGD")
        @Expose
        public Double sGD;
        @SerializedName("THB")
        @Expose
        public Double tHB;
        @SerializedName("TRY")
        @Expose
        public Double tRY;
        @SerializedName("USD")
        @Expose
        public Double uSD;
        @SerializedName("ZAR")
        @Expose
        public Double zAR;
    }

Optimal RealmSchema is

    public class Rate extends RealmObject {
        @PrimaryKey
        private String dateAndBaseAndRate; // example "2017-01-20-EUR-ZAR"

        @Index        
        private String base;

        @Index
        private Date date;

        @Index
        private String otherRate; // not Rate class

        private double value;

        // getters setters
    }

And you define a mapping between them.

I do not see the problem.

Contributor

Zhuinden commented Jan 20, 2017

JSON is this

{
	"base": "EUR",
	"date": "2017-01-19",
	"rates": {
		"AUD": 1.4113,
		"BGN": 1.9558,
		"BRL": 3.4223,
		"CAD": 1.4169,
		"CHF": 1.0729,
		"CNY": 7.3241,
		"CZK": 27.021,
		"DKK": 7.436,
		"GBP": 0.86555,
		"HKD": 8.2762,
		"HRK": 7.521,
		"HUF": 308.4,
		"IDR": 14266.0,
		"ILS": 4.0669,
		"INR": 72.688,
		"JPY": 122.23,
		"KRW": 1255.9,
		"MXN": 23.444,
		"MYR": 4.7462,
		"NOK": 9.0193,
		"NZD": 1.4857,
		"PHP": 53.405,
		"PLN": 4.3728,
		"RON": 4.4928,
		"RUB": 63.58,
		"SEK": 9.5478,
		"SGD": 1.5216,
		"THB": 37.759,
		"TRY": 4.0747,
		"USD": 1.0668,
		"ZAR": 14.506
	}
}

GSON needs this

    package com.example;

    import com.google.gson.annotations.Expose;
    import com.google.gson.annotations.SerializedName;

    public class Response {
        @SerializedName("base")
        @Expose
        public String base;
        @SerializedName("date")
        @Expose
        public String date;
        @SerializedName("rates")
        @Expose
        public Rates rates;

    public class Rates {
        @SerializedName("AUD")
        @Expose
        public Double aUD;
        @SerializedName("BGN")
        @Expose
        public Double bGN;
        @SerializedName("BRL")
        @Expose
        public Double bRL;
        @SerializedName("CAD")
        @Expose
        public Double cAD;
        @SerializedName("CHF")
        @Expose
        public Double cHF;
        @SerializedName("CNY")
        @Expose
        public Double cNY;
        @SerializedName("CZK")
        @Expose
        public Double cZK;
        @SerializedName("DKK")
        @Expose
        public Double dKK;
        @SerializedName("GBP")
        @Expose
        public Double gBP;
        @SerializedName("HKD")
        @Expose
        public Double hKD;
        @SerializedName("HRK")
        @Expose
        public Double hRK;
        @SerializedName("HUF")
        @Expose
        public Double hUF;
        @SerializedName("IDR")
        @Expose
        public Double iDR;
        @SerializedName("ILS")
        @Expose
        public Double iLS;
        @SerializedName("INR")
        @Expose
        public Double iNR;
        @SerializedName("JPY")
        @Expose
        public Double jPY;
        @SerializedName("KRW")
        @Expose
        public Double kRW;
        @SerializedName("MXN")
        @Expose
        public Double mXN;
        @SerializedName("MYR")
        @Expose
        public Double mYR;
        @SerializedName("NOK")
        @Expose
        public Double nOK;
        @SerializedName("NZD")
        @Expose
        public Double nZD;
        @SerializedName("PHP")
        @Expose
        public Double pHP;
        @SerializedName("PLN")
        @Expose
        public Double pLN;
        @SerializedName("RON")
        @Expose
        public Double rON;
        @SerializedName("RUB")
        @Expose
        public Double rUB;
        @SerializedName("SEK")
        @Expose
        public Double sEK;
        @SerializedName("SGD")
        @Expose
        public Double sGD;
        @SerializedName("THB")
        @Expose
        public Double tHB;
        @SerializedName("TRY")
        @Expose
        public Double tRY;
        @SerializedName("USD")
        @Expose
        public Double uSD;
        @SerializedName("ZAR")
        @Expose
        public Double zAR;
    }

Optimal RealmSchema is

    public class Rate extends RealmObject {
        @PrimaryKey
        private String dateAndBaseAndRate; // example "2017-01-20-EUR-ZAR"

        @Index        
        private String base;

        @Index
        private Date date;

        @Index
        private String otherRate; // not Rate class

        private double value;

        // getters setters
    }

And you define a mapping between them.

I do not see the problem.

@nikiizvorski

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@nikiizvorski

nikiizvorski Jan 20, 2017

You are completely right the problem was in me and my code! I manage to fix everything now and get how exactly realm works, but still there is no available method to check your realm db that i found so far.

@Zhuinden did you manage to find anything that works with the latest libs?

nikiizvorski commented Jan 20, 2017

You are completely right the problem was in me and my code! I manage to fix everything now and get how exactly realm works, but still there is no available method to check your realm db that i found so far.

@Zhuinden did you manage to find anything that works with the latest libs?

@Zhuinden

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Zhuinden

Zhuinden Jan 20, 2017

Contributor

@nikiizvorski only one I know is stetho-realm 2.0.0, but if I know right for whatever unknown reason it only works if default.realm exists.

Contributor

Zhuinden commented Jan 20, 2017

@nikiizvorski only one I know is stetho-realm 2.0.0, but if I know right for whatever unknown reason it only works if default.realm exists.

@cmelchior

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@cmelchior

cmelchior Jan 24, 2017

Contributor

@zaki50 What is the status on this?

Contributor

cmelchior commented Jan 24, 2017

@zaki50 What is the status on this?

@cmelchior cmelchior added this to the 2.4 milestone Jan 24, 2017

@cmelchior cmelchior modified the milestones: 3.1, 3.0 Feb 27, 2017

@cmelchior cmelchior removed this from the 3.1 milestone Mar 30, 2017

@mkovalyk

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@mkovalyk

mkovalyk Apr 19, 2017

At this moment it doesn't work with Realm version 3.1.2 and Realm-Stetho 2.0.0.

mkovalyk commented Apr 19, 2017

At this moment it doesn't work with Realm version 3.1.2 and Realm-Stetho 2.0.0.

@mlostekk

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@mlostekk

mlostekk Apr 19, 2017

its working here. do you use a custom realm db filename? if so, try changing it to "default.realm"

mlostekk commented Apr 19, 2017

its working here. do you use a custom realm db filename? if so, try changing it to "default.realm"

@mkovalyk

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@mkovalyk

mkovalyk Apr 19, 2017

@mlostekk Yes, I use. I updated Realm from 1.1.0 to 3.1.2 (Realm-Stetho 0.9.0) and on previous version it worked fine with custom filename.

mkovalyk commented Apr 19, 2017

@mlostekk Yes, I use. I updated Realm from 1.1.0 to 3.1.2 (Realm-Stetho 0.9.0) and on previous version it worked fine with custom filename.

@mlostekk

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@mlostekk

mlostekk Apr 19, 2017

Did you try simply to rename it to default.realm?

mlostekk commented Apr 19, 2017

Did you try simply to rename it to default.realm?

@mkovalyk

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@mkovalyk

mkovalyk Apr 21, 2017

@mlostekk Yes, it works. But it sounds rather like workaround than fix of the issue.

mkovalyk commented Apr 21, 2017

@mlostekk Yes, it works. But it sounds rather like workaround than fix of the issue.

@Zhuinden

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Zhuinden

Zhuinden Apr 21, 2017

Contributor

according to code it should work if you give a name in the format of whatever.realm because default is Pattern.compile(".+\\.realm");, but it seems to me that you can configure this with a databaseNamePattern using RealmInspectorModulesProvider.ProviderBuilder

Contributor

Zhuinden commented Apr 21, 2017

according to code it should work if you give a name in the format of whatever.realm because default is Pattern.compile(".+\\.realm");, but it seems to me that you can configure this with a databaseNamePattern using RealmInspectorModulesProvider.ProviderBuilder

@mlostekk

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@mlostekk

mlostekk Apr 21, 2017

@mkovalyk yep, of course. This is only a workaround. I am having the same issue and found this as the only solution for now

mlostekk commented Apr 21, 2017

@mkovalyk yep, of course. This is only a workaround. I am having the same issue and found this as the only solution for now

@mkovalyk

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@mkovalyk

mkovalyk Apr 21, 2017

@Zhuinden It should but doesn't. I have set databaseNamePattern. On previous version it worked. Actually it detects this database, but cannot find any tables.

mkovalyk commented Apr 21, 2017

@Zhuinden It should but doesn't. I have set databaseNamePattern. On previous version it worked. Actually it detects this database, but cannot find any tables.

@bmunkholm bmunkholm removed the S:In Progress label Aug 8, 2017

@bmunkholm bmunkholm closed this Sep 24, 2017

@bmunkholm bmunkholm reopened this Sep 24, 2017

@bmunkholm bmunkholm added the T:Bug label Sep 24, 2017

@Zhuinden

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Zhuinden

Zhuinden Sep 24, 2017

Contributor

@mkovalyk based on this commit that fixed it, the bug seems to have been something stupid.

Currently 3.7.1 has changed LinkView to OsList though.

Contributor

Zhuinden commented Sep 24, 2017

@mkovalyk based on this commit that fixed it, the bug seems to have been something stupid.

Currently 3.7.1 has changed LinkView to OsList though.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment